QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: recep1852 - 01 Aralık 2014, 17:12:57
Ben hala sorunu çözemedim :)

Ben de aynı uyarıyı almıştım, tekrar üsteledikçe de aynısını verdi.
Browserı da kapatıp bir süre bekledikten sorunsuz geçtim ama üyelik reflinkten olmamış. Acaba reflinklerdemi bir sorun var diye düşündürdü şimdi
aynı mesajı da görünce. ya da üst üyenin belirli bir kriterde mi olması gerekiyor acaba ???

recep1852

Hocam linke tıkladığımda Join Now basınca çıkan yerde Yes'e basınca hata veriyor ama No'ya basınca direk google hesabına bağlıyor heralde şifre girme yeri geliyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: recep1852 - 01 Aralık 2014, 17:47:54
Hocam linke tıkladığımda Join Now basınca çıkan yerde Yes'e basınca hata veriyor ama No'ya basınca direk google hesabına bağlıyor heralde şifre girme yeri geliyor.

Daha öce açılmış quizgroup hesabın var mı ?
Orada onu soruyor. Yes dersen de git o hesaptan eklediyor :) No dersen de hesap açtıracak işte :)

recep1852

recep1852

Gruba katıldm.E-posta onayı hemen mi geliyor bir süre sonra mı ?

mesut

Alıntı yapılan: recep1852 - 04 Aralık 2014, 12:37:44
Gruba katıldm.E-posta onayı hemen mi geliyor bir süre sonra mı ?

Partnere katıldıysanız eğer mailinize sözleşme gönderecekler... Gün içinde gelir... Ama gelen maile bir şey yapmanıza gerek yok... Yani onay maili falan gelmiyor...

BOL KAZANÇLAR...

frmdls

Alıntı yapılan: mesut - 04 Aralık 2014, 16:42:48
Partnere katıldıysanız eğer mailinize sözleşme gönderecekler... Gün içinde gelir... Ama gelen maile bir şey yapmanıza gerek yok... Yani onay maili falan gelmiyor...

BOL KAZANÇLAR...
Merhaba hocam, quiz grup için satın aldığınız kanallardan memnumusunuz ?
Ekstra olarak video atıyor musunuz ?
Kapananlar oluyor mu ?

bekeli

Güvenilir varsa böyle kanal satan biz de alalım yahu.

Ben bi kanal açtım. 5-6 video attım. Başka videolardan indirip kestim, biçtim, birleştirdim.
Lakin toplam izleme sayısı 200'lerde hala.

Bir de 10 tane takipçi nerden bulacaksak ?

Sanırım youtube meselesi bana göre değil.

Bu arada bu işle biraz uğraştıktan sonra şunu çok net söyleyebilirimki youtube'dan para kazanan arkadaşlara helal olsun :y

mesut

Alıntı yapılan: frmdls - 04 Aralık 2014, 17:13:34
Merhaba hocam, quiz grup için satın aldığınız kanallardan memnumusunuz ?
Ekstra olarak video atıyor musunuz ?
Kapananlar oluyor mu ?

Kanalları alalı 2 gün oldu... Ama gayet güzel kategoride kanallar zamanla güzel kazançlar getirecektirler diye ümit ediyorum...

Kanallarda 50 şer video yüklü ve ekstra video atmayı düşünmüyorum...

2 günür kapanan olmadı...:)) Zaman gösterecek...

BOL KAZANÇLAR...

TwofuN

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Aralık 2014, 17:21:56
Güvenilir varsa böyle kanal satan biz de alalım yahu.

Ben bi kanal açtım. 5-6 video attım. Başka videolardan indirip kestim, biçtim, birleştirdim.
Lakin toplam izleme sayısı 200'lerde hala.

Bir de 10 tane takipçi nerden bulacaksak ?

Sanırım youtube meselesi bana göre değil.

Bu arada bu işle biraz uğraştıktan sonra şunu çok net söyleyebilirimki youtube'dan para kazanan arkadaşlara helal olsun :y

Ekstra hiç bir şey yapmıyorum sadece oyun oynarken video kaydına alıyorum şimdilik 16bin izlenme 23 abone var biraz orijinal düşünürsek para kazanılabilir :D