QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: CHeLeP - 19 Aralık 2014, 13:43:43
Keşke öyle bir şey olsada 2 yerden ayrı ayrı para kazansak :D Sorunun cevabı hayır. Çünkü partnere girdirdiğimizde kanalına girdiğimiz partnerin adsense hesabı bağlanır.

adsenseyi hiç sevmedim :) quizi önerirmisiniz

CHeLeP

Alıntı yapılan: leprechaun - 19 Aralık 2014, 13:45:35
adsenseyi hiç sevmedim :) quizi önerirmisiniz

Daha rahat video yüklersin ünlem derdiyle uğraşmadığın için. Ödeme sınırı düşük olduğundan her ay ödeme alırsın. Daha daha fzla izlenim alırısın. Kısaca ben öneriyorum. Quiz %20 kesinti yapıyor ama toplamda getirisi daha çok diye düşünüyorum.

orcanto

Alıntı yapılan: CHeLeP - 19 Aralık 2014, 14:00:24
Daha rahat video yüklersin ünlem derdiyle uğraşmadığın için. Ödeme sınırı düşük olduğundan her ay ödeme alırsın. Daha daha fzla izlenim alırısın. Kısaca ben öneriyorum. Quiz %20 kesinti yapıyor ama toplamda getirisi daha çok diye düşünüyorum.

Banka odemesi de gelmis galiba hocam kesintisi hakkinda bilginiz varmi bu araa freedomdan hala cikamadim kanal gunluk 0.10$ ile 0.30$ arasi kazandırıyor bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim quizgroup banka ödemesi hakkinda

Uniquehero

Alıntı yapılan: orcanto - 20 Aralık 2014, 17:26:24
Banka odemesi de gelmis galiba hocam kesintisi hakkinda bilginiz varmi bu araa freedomdan hala cikamadim kanal gunluk 0.10$ ile 0.30$ arasi kazandırıyor bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim quizgroup banka ödemesi hakkinda

Merhaba orcanto.

Banka odemesi alanlarda var almayanlarda. Baska forumda bankaya odeme alanlar olmus konu altina yazilanlara bakarak soyluyorum. Almayanlarda mevcut mesela ben bankaya bekliyorum henuz gelmedi .

Youtube da kanal bolumunde freedomdan cikma talebi gonderdi iseniz talepten itibaren 30 gun suresi. Bu 30 gunluk sureyi sirketler son gune kadar kullaniyor ve sizi 30. Gun sistemlerinden siliyorlar

CHeLeP

Alıntı yapılan: orcanto - 20 Aralık 2014, 17:26:24

Banka ödemesinin alt limiti 1000$. Yani senin 1250$ kazanman gerekiyor en az ve %20 kesinti olunca 1000$ kalsın :) Banka ödemesi seçersen ve 1000$ birikmediyse birikene kadar göndermiyorlar parayı. Para birikince ve ödeme zamanın gelince gönderiyorlar.

orcanto

Alıntı yapılan: CHeLeP - 20 Aralık 2014, 18:34:26
Banka ödemesinin alt limiti 1000$. Yani senin 1250$ kazanman gerekiyor en az ve %20 kesinti olunca 1000$ kalsın :) Banka ödemesi seçersen ve 1000$ birikmediyse birikene kadar göndermiyorlar parayı. Para birikince ve ödeme zamanın gelince gönderiyorlar.

Teşekkürler arkadaslar ben o kadar yuksek oldugunu düşünmemistim bu arada cikma isteğini 4 aralikta yaptim 4 ocakta cikicak :) ben freedomdan cikinca freedomda kalan parayi gonderirlermi

Uniquehero

Alıntı yapılan: orcanto - 20 Aralık 2014, 18:41:17
Teşekkürler arkadaslar ben o kadar yuksek oldugunu düşünmemistim bu arada cikma isteğini 4 aralikta yaptim 4 ocakta cikicak :) ben freedomdan cikinca freedomda kalan parayi gonderirlermi

Evet freedomdan ciktiginizda icerde biriken parayi zamani geldiginde gonderirler

recep1852

Ben internetten başkalarının videolarını dönüştürüp kendi kanalımda paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı ?

frmdls

Arkadaşlar onu yapsam bunu yapsam diye birşey yok :) Yt de ne yapsanız kazanırsınız ancak.. bunun eşleşenleri var , telif var dünya engeli var. Bunları da deneyerek görebilirsiniz. Tabi ki şunu söylemek gerekir başkalarının videolarından kazanmak istiyorsanız video uzerinde edit yapmanız gerekir. Tabi ki aklınızda çok güzel fikir var ve bunu hayata geçirmek için imkanlarınız var ise özgün çalışmanız daha iyi.

Uniquehero

Alıntı yapılan: recep1852 - 23 Aralık 2014, 13:26:00
Ben internetten başkalarının videolarını dönüştürüp kendi kanalımda paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı ?

evet yükleyebilirisiniz tabiki ama şuna dikkat edin. videoları çektiğiniz kanal orjinal bir kanal olmasın :D hem telif çabuk gelir hemde videolarda dünya engeli gibi uyarılar verebilir