QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramazandnz

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2015, 22:47:01
1000 gösterim yok, toplam gösterim bir ayda 250'yi geçmemiş. Fredom'a girseydim extra gösterim alabilirdim.
Detayları biliyorum, Freedom olmadan 1000 gösterim almak için siz neler yapıyorsunuz diye soruyorum.
Tek video ekleyip beklemiyoruz eger oyle yapiyorsan diye söylüyorum sahsen ben güncel konulari ekliyorum en basitinden genclerin arattigi guncel seyleri ekleyebilirsin 1000 gosterim cok bi sayi degil para kazanmayi acmadan grcebilirsin bu sayiyi eger partnere girdikten sonra izlenmeyen videolar cok izlenecek diye dusunuyorsan yaniliyorsun

Coulers79

Alıntı yapılan: mesut - 13 Ocak 2015, 01:41:36
"Freedom'a girseydim extra gösterim alabilirdim"derken neyi kastettin çok merak ettim...

Arkadaşım partnere girmek veya girmemenin gösterim almakla hiçbir alakası yok önce bunu bilmek gerekir.

Ayrıca ayda 250 gösterim alıyorsan bence bu işin özünü öğrenmek için sıfırdan başlamanı öneririm. Bu konuda kafana takılan, sormak istediğin herşeyi yazabilirsin...

Sıfırdan başlamak için bekliyorum zaten. Forumda youtube ile alakalı 500 mesajım vardır heralde. Aynı şartlarda olan partnerdeki kanallarım, patlama yapan videolar olmaksızın önerilen videolar gibi özelliklerle çok daha fazla izlenmişti. Freedom'a girdi çıktı yapmadan Quiz Group'a girmek istiyorum. Biraz daha ilgileneyim, bakalım ne olacak?

Alıntı yapılan: CHeLeP - 02 Ağustos 2014, 15:39:42
partner olduğumuz networkler videolarımızı ilişkilendirerek önerilen videolarda çıkmasını sağlıyor ve çok daha fazla izlenim alıyoruz

CHeLeP

Kanalları partnere sokmak daha çok izlendirir çünkü videoların önerilen videolarında yine senin videoların çıkar. Bunun dışında kendi denemelerimde de sürekli partnerli kanalın daha fazla izlendiğini tecrübe ettim.

CHeLeP

Ödemeler kesinleşmeye başlamamış.

mesut

Alıntı yapılan: CHeLeP - 15 Ocak 2015, 10:09:56
Ödemeler kesinleşmeye başlamamış.

Ödemeler kesinleşmiş... Şimdiden herkese hayırlı olsun...

BOL KAZANÇLAR...

ramazandnz

Aralık ayında biriken kapanan kanalımın ödemesi yansımış ilk kazancım herkese daha çok kazançlar inşallah :)

Bu arada kanal kapandı ödeme yansıdı yatırırlar mı paypala yoksa şubatı bekleyecek miyim :)

mesut

Alıntı yapılan: ramazandnz - 16 Ocak 2015, 09:55:24
Aralık ayında biriken kapanan kanalımın ödemesi yansımış ilk kazancım herkese daha çok kazançlar inşallah :)
Bu arada kanal kapandı ödeme yansıdı yatırırlar mı paypala yoksa şubatı bekleyecek miyim :)

İlk kazancınız hayırlı olsun, darısı diğer arkadaşlara...

Kapanan kanalların ödemeleri 57 gün sonra yapılıyor o yüzden ödemeyi 27 Şubatta alırsınız...

BOL KAZANÇLAR...

ramazandnz

Ödemenin yanına not düşmüşler kanal kapandığı için ocak 27 de ödeme yapılacaktır diye :)

mesut

Alıntı yapılan: ramazandnz - 17 Ocak 2015, 12:28:47
Ödemenin yanına not düşmüşler kanal kapandığı için ocak 27 de ödeme yapılacaktır diye :)

Hayırlısı olsun...

Bende de 3 kanalımda 27.01.2015 ödeme yapılacaktır, 4 kanalımda 27.02.2015 tarihinde yapılacaktır diye not var... :(

Neyse geriye kalan kanalları bu ay alacağız... :)

Fbdesign

Selamlar Dostlar Ben Quiz Groub'a Yaklasik 1 Bucuk Haftadir Uyeyim fakat Param Hep 0$ da Duruyor Anlamadim Bunun Sebebi Nedir Nerden Bakmam Gerekli Ne kazancim Olduguna ?
Simdiden Tesekurler ...
[/font][/size][/color][/i][/u]