QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Paypal Quiz'e karışıyor gibi, :S en son ne kadarlık ödeme almıştın acaba?

hakanatik01

bu konu hakkında açıklama yapılmıştı quizin konusunda birleştirdim aynı sorunu yaşayan çok kişi varmış quizden dolayı karşı bişiler açıyormuş sanırım .bu aralar 1-2 mesaj yukarsında sizin sorunuzun cevabı var tatmin edici bir cevapmıdır orasını bilmiyorum ama ;)

sopcastsports

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Mart 2015, 21:49:29
Paypal Quiz'e karışıyor gibi, :S en son ne kadarlık ödeme almıştın acaba?

3 ödememi soruşturuyorlar. Bana gelen mailde 33, 10 ve yine 10 dolarlık ödemeler listelenmişti. Hesabım sınırlamalı ama sadece hsabı kapama işlemini yapamıyorum. Diğer tüm aktiviteleri (Para çekme, alma, gönderme) yapabiliyorum..

hakanatik01

benim bu konudana anladığım sorun paypaldan değil dediğim gibi quizden kaynaklı quiz size ihtarmı atıyor ne bişi yapoıyor ama sonra ödüyormuş sanırım :) bir iki forumda denk gelmiştim PMle atayım bir bak istersen ;

sopcastsports

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Mart 2015, 22:03:37
benim bu konudana anladığım sorun paypaldan değil dediğim gibi quizden kaynaklı quiz size ihtarmı atıyor ne bişi yapoıyor ama sonra ödüyormuş sanırım :) bir iki forumda denk gelmiştim PMle atayım bir bak istersen ;

PM için sağol hocam okudum o konuyu baştan sona. Ama benim anladığım problem Paypaldan kaynaklanıyor, hatta bazılarından kanal linklerini almalarına rağmen daha sonra o kanalların şifrelerini de istemişler. Yani düşünün Paypal çalışanları Youtube hesaplarınızın şifresini istiyor !

Sanırım artık ben de Quiz ödemelerimi Webmoney üzerinden alacağım gibi duruyor. Şu durumdan bi kurtaralım da hesabımızı..

Damonizm

Kanal linklerinizi hiçbir zaman vermeyin, bu sorun quiz ve PayPal Arasında şimdilik ödemelerinizi Webmoney den almanızı tercih ederim.

CHeLeP

Paypal bu aralar quiz den gelen ödemelere sorguluyor kanalların linkini istiyor hatta bazılarından kanalın şifresini bile istemiş para kontrolu yapmak için :D gerçekten çok ilginç :)  Damonizm arkaşında da dediği gibi webmoney kullanmak çok daha mantıklı çünkü bloke yok hızlı ve daha kesinti var.

Coulers79

O kadarlık ödemede problem çıkacaksa, YT ile uğraşan PTC'ciler PP hesapları açısından Webmoney kullanmalı gibi.

sopcastsports

Kesinlikle artık ciddi ciddi Webmoney düşünülmeli YT kullananlar tarafından. Kullanan varsa benim sorum şu, parayı banka hesabına çekerken ne gibi kesintiler söz konusu oluyor?

Damonizm

Webmoney Paypal' a göre çok daha iyi bir e-banka, dolar-tl kuru çok az ve ödeme istediğin zaman max 6 saatte parayı çekebiliyorsun atm den