Buxwon (SCAM)

Başlatan strenergy, 06 Eylül 2014, 20:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Site ödemeleride yoluna koyarsa sanki tutacak bu kez. Günlük reklam verip ne kadar tık aldığını denemek lazım aslında  :D

nukhet

Buldum  (eht) Heee tıkladım hiç birşeymem çıkmadı, 24 hak vardı, haaa süre olmamasına sevindim, ben bir reklam tıklarım ikinci reklamı bir saat sonra anca tıklayacak zaman bulurum ;)

Ufuko

EaglesBux'da 9 DR oldu ve BuxWon'dan geliyorlar valla ben bu işi çözemedim. Reklam istatistiğine giriyorum Paused diyor AdPrize'dan gelen hit 0 diyor( bence o bilgi hatalı çünkü AdPrize'da kendi reklamımı görmüştüm) ama bana halen DR geliyor cidden şaka gibi adam bana kıyak mı geçti yoksa sitede bug mu var çözemedim.

Ufuko

Siteye güncelleme geldi.

- Upgrade üyeler için ödemeler artık anlık olmuş.
- Puan çevirme sistemi eklendi, 500 point 0,50$ olarak Rentale aktarılabiliyor.
- ClickPrize kazananlarını artık reklamlar sayfasındaki pembe bara tıklayarak görebilicez.

KekClub üyelerine duyurulur  (dns)

6il9in

Paypal ve payza yani her ikisi için gecerli ise bir iki güne denerim bakalım. Daha yeni ödeme aldık yahu..

İnşallah admin bu kez durumu kurtarır..
Avg lerde 1.70 seviyesinde biraz daha düşürürse makul olacak  :D

6il9in

(p)

Paypal Anında

Payza Anında

6il9in

:D

Keklenmek isteyenlere bilgi vereyim..

Upgrade de %15 indirim var. Server tarih ve saati ile 12 Ekim saat 12:00 a kadar..  :)

Golden Yıllık $72.00 , Ultimate Yıllık $669.60  :)

nouma26

Eylül  ???
Ekim diyecektin sanırım  :PP

6il9in

Alıntı yapılan: nouma26 - 11 Ekim 2014, 00:24:35
Eylül  ???
Ekim diyecektin sanırım  :PP

:y

Editledim  :PP

Bu 12 eylülün bir kerameti varda bakalım  :D

Hakacu bu 12 eylüle hepdenk geliyoz he  :))

6il9in

Sitede Comodo DNS de RR lerime bakmak istediğimde sorun yaşıyorum. İlk 100 RR lik paket 5 sayfada olduğundan görüntüle dediğiğimde Comodo DNS sorunu alıyorum. Bir ara DNS i değiştirmem lazım...

Comodoculara duyrulur...

FireFox kullan sorun yaşamazsın derler şimdide  :D  :))