Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 02 Aralık 2014, 22:03:15

enderegeyi sağda solda ararken bulmuştum burayı :D

Foruma hoşgeldin.. Orada yazmak istemedim açık açık nerede olduğumu. Oradan üye çalmak gibi bir izlenim bırakmak ayıp olurdu.

Soruna cevabı birileri verir umarım.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilgin1490

Alıntı yapılan: enderege - 02 Aralık 2014, 22:20:24
Foruma hoşgeldin.. Orada yazmak istemedim açık açık nerede olduğumu. Oradan üye çalmak gibi bir izlenim bırakmak ayıp olurdu.

Soruna cevabı birileri verir umarım.  :D

nerden geldiğimde belli oldu böylelikle :D
ama sevdim burayı , umarım daimi oluruz sizler gibi :)

bilgin1490

Alıntı yapılan: Coulers79 - 02 Aralık 2014, 22:13:30
Bende profil kısmından yeni kanalı ekledim, istatistikler gözüküyor ama davetiye falan gelmedi kanal üyeliği aktif değil.

evet bende zaten yaklaşık olarak 1 saat oldu olmadı freedom a üye olalı, bakalım bekliyecez heralde bir süresi var :)
tek ben değilmişim demek ki :D buna sevindim  :PP

orcanto

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 02 Aralık 2014, 22:26:11
evet bende zaten yaklaşık olarak 1 saat oldu olmadı freedom a üye olalı, bakalım bekliyecez heralde bir süresi var :)
tek ben değilmişim demek ki :D buna sevindim  :PP

Valla ben tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu freedoma kayit olali ama youtube  a istek gelicek partnere katilmak istiyormusunuz diye adsense ile de alakali olabilir  ama bekle biraz youtube mesaj gelmeli https://www.youtube.com/features bu sayfaya

bilgin1490

Alıntı yapılan: orcanto - 02 Aralık 2014, 23:56:32
Valla ben tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu freedoma kayit olali ama youtube  a istek gelicek partnere katilmak istiyormusunuz diye adsense ile de alakali olabilir  ama bekle biraz youtube mesaj gelmeli https://www.youtube.com/features bu sayfaya

biraz beklemek gerekiyormuş , az önce tekrar kontrol ettim geldi istek :D
onayladım bakalım hayırlısı :D
şimdi sıra ne video yükleyeceğimi bulmada  :P

orcanto

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 03 Aralık 2014, 00:21:04
biraz beklemek gerekiyormuş , az önce tekrar kontrol ettim geldi istek :D
onayladım bakalım hayırlısı :D
şimdi sıra ne video yükleyeceğimi bulmada  :P
[/quote
vala bende ilk oyle dusundum ama sonra allah ne verdiyse yukledim

orcanto

It's unfortunate that you want to leave Freedom!. However, due to our no lock-in contract, we won't make a fuss about it!

That's it! You will be unlinked within 30 days.

We hope you have enjoyed your time with Freedom!.

Maili yazan kisi sanki dalga gecmis benle gulmus bayagi eglenmis gibi yoksa translate mi yanlis cevirdi :)

Coulers79

Freedom candır ama yinede zorla güzellik olmaz, 30 gün içinde ayrılabilirsin gibi bir şey yazıyor. :D

orcanto

Iste isler simdi kotu oldu :) o kadar 1000 izlenme icin ugras abone icin uğras sonra quiz e gireme :)

orcanto

Unfortunately, you'll have to wait 30 days. Like you agreed upon in your contract

Kaldik  30gun boyunca :)