Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

Alıntı yapılan: triplekill - 29 Ağustos 2015, 11:02:39
Kanalların büyük ihtimal atılmıştır hocam maalesef youtube'un yeni 1eylül kuralları nedeniyle quiz dahil olmak üzere çoğu partner kanalları sorgusuz sualsiz atmaya başladı.
iyide dostum 1 eylule girmedikki daha :D

triplekill

Alıntı yapılan: Elektronick - 29 Ağustos 2015, 11:18:13
iyide dostum 1 eylule girmedikki daha :D
1eylül saat 0.00'dan sonra hepsini teker teker çıkarıcak halleri yok hazırlık yapıyolar eğer 1eylülden sonra partner şirketinde 3ayda 1000'den fazla kanal kapanırsa partnerin kanal bağlama hakkı alınıcak.

Coulers79

Bunlar hep multilikten, hileden, hurdadan oluyor. Nedense hiç rahat duramıyoruz, iyi ne varsa içine ediyoruz.   (sinir)

Elektronick

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Ağustos 2015, 04:19:47
Bunlar hep multilikten, hileden, hurdadan oluyor. Nedense hiç rahat duramıyoruz, iyi ne varsa içine ediyoruz.   (sinir)
sen öyle diyorsun ama durum öyle degil ben hilesizde güzel para kazanmaya başladım yine kapadılar yani senin anlayacagın su anda özellikle kazanan çogu kanalı kapatıyorlar öyle reklam birikmişki kanallar kapatıldıgından ötürü yagdırmış youtubecik :)

Elektronick

Arkadaşlar Freedom dan ticket geldi ve benim kanalımın Bentpixel networkta oldugunu söyledi bu nasıl olur şaşırdım dogrusu bu network hakkında bilgisi olan varmı ?

erenyener

Ağustos 2015 ödemeleri gönderildi. Eylül ayında ödeme alamayan yaz kullanıcılarına %15 arttırılmıs bir bicimde ödemeleri gönderilecektir.

Elektronick

Alıntı yapılan: erenyener - 06 Eylül 2015, 11:47:07
Ağustos 2015 ödemeleri gönderildi. Eylül ayında ödeme alamayan yaz kullanıcılarına %15 arttırılmıs bir bicimde ödemeleri gönderilecektir.
nasıl gönderildi hiç bir şey anlamadım şu anda temmuz ödemeleri hesapta gözükmekte !

erenyener

Freedoma 1.5 senedir üyeyim yaz ödemeleri hep toplu halde gönderilir yada sondan başlayarak gönderilir. Bunun sebebi youtubeden kaynaklı. Youtube Freedom'a parayı yaz sonunda vermekte bu yuzden yaz ödemeleri ertelenerek ödeniyor. Temmuz ödemesine gelince benim listeye geçmiş bu ay sonunda ödemeleri göndereceklerdir.

cs87

@Ödeme alt sınırı paypal için 1$

İşte bu bilgi yanlış diğer konuda da dediğim gibi, 1 dolarlık bi alt sınır yok

@Ödemeleri 2 ay sonra yapıyor. (temmuz kazançlarını ağustos 30 gibi alıyoruz.)

evet iki ay sonra dediğiniz gibi doğru ama temmuz kazançları bu durumda eylül sonu oluyor, temmuzun sonundan itibaren saymak lazım (o süreyi) çünkü temmuz kazancını.

http://freedom.support.tm/support/solutions/articles/5000002381-when-do-i-get-paid-by-freedom-

Ordaki güncelleme yanıltmasın sizi geçen yıl Eylülden beri böyle (öncesini bilmiyorum) hatta ben Eylül ayını Kasımın sonunda aldım işte.

cs87

Alıntı yapılan: erenyener - 09 Eylül 2015, 17:57:08
Freedoma 1.5 senedir üyeyim yaz ödemeleri hep toplu halde gönderilir yada sondan başlayarak gönderilir. Bunun sebebi youtubeden kaynaklı. Youtube Freedom'a parayı yaz sonunda vermekte bu yuzden yaz ödemeleri ertelenerek ödeniyor. Temmuz ödemesine gelince benim listeye geçmiş bu ay sonunda ödemeleri göndereceklerdir.

Düzeltmişsin mesajı ben de tam diicektim sana ayrıcalık mı tanıyolar diye :) kışı yazı yok bunun işte ödemelerin nası yapıldığı

http://freedom.support.tm/support/solutions/articles/5000002381-when-do-i-get-paid-by-freedom-

@Youtube Freedom'a parayı yaz sonunda vermekte

Ben bilgi (istatistik bilgi tabii) veriyor zannediyodum (diye biliyodum) Youtube bu firmalara para da mı ödüyomuş? :)