Scam siteler hakkında genel bilgi paylaşım konusu

Başlatan ElisaMcCline, 10 Ekim 2014, 00:10:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: bandanar - 01 Mayıs 2016, 18:23:51
Direk google a ptc monitor ya da hyip monitor yazın oralardaki sayfalar monitordur.
Tamam teşekkür ederim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Futurenet - 01 Mayıs 2016, 18:08:28
Arkadaşlar bazı kişiler monitör falan diyor scam site olduğunu gösteren yerler varmış özellikle PTC tarzı siteler için tabi sizler gibi usta değiliz ben örnek vereyim sitenin adını yazıp sonra scam diye ekleyip googlede arıyorum tabi şu şekilde bi çok blog ve site çıkıyor [spoiler]http://www.scamdetector.info/ptc-scam-list-a.html[/spoiler] sizin monitör dediğiniz bu mu? Değilse bizlere de bu konuda yardımcı olur musunuz nereye bakmamız lazım monitör olarak

PTC konusunda bir monitor bulamazsınız.
Her gün ödeme alınıp denenebilecek siteler değiller sonuçta.

Ayrıca monitorlere de ne kadar güvenilir tartışılır. Çok az düzgün yer var. Onlar da HYIP monitörler arasında.

Verdiğiniz scam dedector sitesi de, konuya nereden bakıyor bilmiyorum ama, tamamen saçmalamış bir site.
Yanına bile yaklaşmayın :)

En güvenilir yeeler bence hala çok kişinin katılımıyla karar alınan forumlar yine.
Aynı anda çok kişinin konuya katılmı ve bilgi paylaşımı oluyor.

Futurenet

@ElisaMcCline  yok ben o siteyi örnek olarak gösterdim 7-8 yere bakıyorum dediğiniz gibi bir sitede scam olan başka sitede olmuyor monitör işini bilmiyorum merak ettim zaten PTC monitör yazınca LCD monitörler. Çıktı

Hy_aXi_SyTn

bu kapatıp giden sistemlerden paramızı kurtaramıyor muyuz_? yok mu bi hak hukuk_? kredi kartıyla ödeme yapıldığın da geri alabiliniyormuş gibi duydum.. Tşk'ler

ptcsite46

Arkadaşlar bugun milime bir mesaj geldi... Para iadesi diye. Şimdi Paypala baktım böyle birşey var... Tam anlam veremedim. BEn dispute açmıştım UseClix e ama kaybetmiştim...

Chiman

dolunay6638

AOMM den ödeme aldım . Site scam olduğundan buraya yazıyorum .

Siteden ödeme aldım. yeni geldi.

strenergy

@dolunay6638 site seçmece ödeme yapıyor bu nedenle scam . Scam sitelerden alınan ödemeleri burada paylaşıyoruz ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

dolunay6638

cothack

iyi günler arkadaşlar bitcoinventure.bet isimli sahtekar dolandırıcı site bitcoinlerinizi 2 günde ikiye katlıyacağını saatlık olarakda bitcoin cüzdanına göndereceğini vaadediyor ama ufak bir yatırım ile test ettiğimde yatırımın yüzde 40 civarini geri gönderdi kalan kısım yalan oldu benim yatırımım gitti sizinde gitmesin konuyu bu sebebten açıyorum kolay gelsin bol kazançlar