Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Evet hocam aynen dediğiniz gibi oldu,900 lük kuyuyu gençlik pınarı diye kakalıyorlarmış :D :D :D
İkinci kuyuyu alınca görev tamamlandı :D
Neyse bir tane almış olduk gençlik pınarından,belki işe yarar da gençleşiriz :D :D :D
Aslında bu konuyu konuşmuştuk sizinle ,ama bu sıralar saniyelik resetler oluyor bende ,kısa hatırlatmalar gerekiyor :D :D :D
Teşekkürler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 08 Ocak 2012, 21:59:44
Evet hocam aynen dediğiniz gibi oldu,900 lük kuyuyu gençlik pınarı diye kakalıyorlarmış :D :D :D
İkinci kuyuyu alınca görev tamamlandı :D
Neyse bir tane almış olduk gençlik pınarından,belki işe yarar da gençleşiriz :D :D :D
Aslında bu konuyu konuşmuştuk sizinle ,ama bu sıralar saniyelik resetler oluyor bende ,kısa hatırlatmalar gerekiyor :D :D :D
Teşekkürler :)
Ben de O pınardan iki tane var :D :D :D Koyacak yer bulamıyorum, O kadar değerli ki :D :D :D
tam o kadar param vardı maalesef, gidip hemen almıştım ve dumur olmuştum :D Sonra 2x900 ü biriktirene kadar ... ooooff of :D

halisekarakaya

Sayenizde 10000 altın kârdayım hocam,artık bir ara hesaplaşırız ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 09 Ocak 2012, 00:43:34
Sayenizde 10000 altın kârdayım hocam,artık bir ara hesaplaşırız ;D
Hehehe :D Çek olarak alayım :D :D :D

Bana gelen arkadaşlar sadece ağaçlara ve taşlara dokunmazsa sevinirim....
Ve hepinizden çok yardıma ihtiyacım var sanırım, çünki bitirip ek XP kazanabileceğim görevler yok :D Nasıl bitecek o kadar XP ki level geçeyim :D Çatlayacağım :D
Altın, sebze, trol, dev, cincüce hepsi serbest :D ( Kısaca ağaç ve taş dışında herşey ) :D

universitely76

Boş boş durmayayım birşeyler çevireyim diyerek, iki üç görev bitirdim sanırım. (Bilal abiyle yarışa girdim :) )

Benim şehzade sancağına uğrayan olursa ortalıkta ağaç bırakmasın, krallığım için Ejderhalarla çarpışacakmışım.. kral bey kızını cengaver yiğitlere veriyormuş, kanıtlamam lazım kendimi :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Ocak 2012, 01:05:58
Boş boş durmayayım birşeyler çevireyim diyerek, iki üç görev bitirdim sanırım. (Bilal abiyle yarışa girdim :) )

Benim şehzade sancağına uğrayan olursa ortalıkta ağaç bırakmasın, krallığım için Ejderhalarla çarpışacakmışım.. kral bey kızını cengaver yiğitlere veriyormuş, kanıtlamam lazım kendimi :D
Ağaçlar tamam :)

yingyang16

Bana bol bol xp lazım arkadaşlar  ;) Krallığımda herşey serbest ;D Tarla hasat edebilirsiniz,altın toplayabilirsiniz ,trol öldürebilirsiniz,cincüleri öldürebilirsiniz ,unicornları sevebilirsiniz :) ağaç kesebilirsiniz ,kaya parçalayabilirsiniz ;)

universitely76

Alıntı yapılan: yingyang16 - 09 Ocak 2012, 17:05:29
Bana bol bol xp lazım arkadaşlar  ;) Krallığımda herşey serbest ;D Tarla hasat edebilirsiniz,altın toplayabilirsiniz ,trol öldürebilirsiniz,cincüleri öldürebilirsiniz ,unicornları sevebilirsiniz :) ağaç kesebilirsiniz ,kaya parçalayabilirsiniz ;)
İhtiyaçlar literatüründe bunlardan başka da birşey var mıydı hocam :D :D

hemen birkaç iş yapayım bari...
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Bize de bekleriz. :)
aynı durumdayım.. Ağaçları ewllemezseniz iyi olur sadece.. Ağaçlık alanlar yaratmaya çalışıyorum :)

Bu arada şunu merak ediiyorum;
Oyuna girerken gelen taleplere OK diyorum ama, peşpeşe şato açılışına davetlere ok dediğimde, acaba en son talep edene mi gidiyor, yoksa herkesin işine yarıyor mu ?

ElisaMcCline

Forumu magic land ile entegre ettim, krallığı ziyaret edip 5 iş yapmayan login olamayacak :D :D :D

Yaw nerdesiniz millet...
Elin tanımadığım adamları hergün aksatmadan yardıma geliyor, size de tek tek her gün davetiye çıkartıyoruz yahu :D