Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

@Nouma @ Elisamccline @Anıl

Ziyaretlerim tamam  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Ocak 2012, 03:56:10
Eskişehirliler torpiili demekki bugün  :D  bendede görev yok; anlıycaanız atış serbest  :D

Sağa sola vurdum bilal :D

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ocak 2012, 03:58:04
@Nouma @ Elisamccline @Anıl

Ziyaretlerim tamam  ;D

Teşekkürler hocam :)

Ek olarak herkese +3 Enerji gönderilmiştir :D
Afiyet olsun :D

ElisaMcCline

Level 56 da görev var mı hocam ???

150 XP daha lazım az kaldı ama enerji de kalmadı :D Yarına artık.. :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ocak 2012, 04:38:19
Level 56 da görev var mı hocam ???

150 XP daha lazım az kaldı ama enerji de kalmadı :D Yarına artık.. :D

Yok hocam  ;D

yingyang16

Yeni yıl kararları bölüm VIII düzelmiş yahuu  ;D 300 karpuz toplanabiliyor :D Bizde direk toplamadan bitirmişti görevi ;D

Yingyang da karpuzlara saldırabilirsiniz  ;D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ocak 2012, 16:41:30
Yeni yıl kararları bölüm VIII düzelmiş yahuu  ;D 300 karpuz toplanabiliyor :D Bizde direk toplamadan bitirmişti görevi ;D

Yingyang da karpuzlara saldırabilirsiniz  ;D

Saldıralım hocam da ,diyorum ki keşke bizde de toplanamasaydı ve bitseydi görev 2 gündür yarısı bitmiş  :'( :'( :'(

universitely76

Yahu ben uğradığımda kimseye ayrıcalık yapmayıp herkesin krallığına uğruyorum ancak benim krallığa Elisa hoca ve Bilal abiden başka bir Allah'ın kulu niçin uğramıyor  :( yolumda sapa değilki diyeyim ondan gelmiyorlar :D

Uğrayanlar arakadaşlar, ağaç-altın-çim-kaya-trol ne bulursanız istediğiniz gibi davranın :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Ocak 2012, 21:46:10
Yahu ben uğradığımda kimseye ayrıcalık yapmayıp herkesin krallığına uğruyorum ancak benim krallığa Elisa hoca ve Bilal abiden başka bir Allah'ın kulu niçin uğramıyor  :( yolumda sapa değilki diyeyim ondan gelmiyorlar :D

Uğrayanlar arakadaşlar, ağaç-altın-çim-kaya-trol ne bulursanız istediğiniz gibi davranın :)

Heh şöyle adam gibi ben de oynamaya başladım de de, herkes gelsin :D
Çocuk oyunu oynamaz delikanlı adam ayaklarında, ben oynamıyorum ama yardıma geleyim bari dediğin için, kimsae gelmiyor tabii ki :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Ocak 2012, 21:46:10

Selçuk ,olmadı şimdi bu valla :'( :'( :'(
Bir tek bu gün uğramadım sana arada hemen kaynattın beni de :'( :'( :'(
Hatta dün şatonun arkaların biçme ve baltalama çalışması yapmıştım ,isteğin üzerine ,madem öyle diyorsun bir daha gelmem olur biter :'( :'( :'(

Ayrıca bu gün daha ziyaretlere başlamadım,sabah iki kapı yapmıştım ,yarım kalmıştı :'( :'( :'(