Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 30 Ocak 2012, 12:22:36
30 çilek hasatı var sizden direk isteyebileceğim.....
.......
Bu arada sigara içen smile nerde ,böyle durumlarda efkar başınca ben onu kullanmayı çok seviyordum ya :D :D

Tamamdır :)

Forum olarak sigarayı bırakma kampanyasına destek veriyoruz :)
Sağlıklı yaşam için, önce forumda kulanmayı bıraktım/bırakalım, kısmetse ilerde gerçek hayatta da bırakırım/bırakırız :D
Ayrıca sansürleyemediğimiz için RTÜK ten ceza falan da almayalım :D :D :D

yingyang16

Ben geldim  :-[  Benim krallıkta altınların toplanmasına yardımcı olursanız sevinirim :)

Özellikle yiyecek verilmeyenlerden  ;)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ocak 2012, 14:49:28
Alıntı yapılan: halise - 30 Ocak 2012, 12:22:36

Bu arada sigara içen smile nerde ,böyle durumlarda efkar başınca ben onu kullanmayı çok seviyordum ya :D :D

Forum olarak sigarayı bırakma kampanyasına destek veriyoruz :)
Sağlıklı yaşam için, önce forumda kulanmayı bıraktım/bırakalım, kısmetse ilerde gerçek hayatta da bırakırım/bırakırız :D
Ayrıca sansürleyemediğimiz için RTÜK ten ceza falan da almayalım :D :D :D

Hocam ben bir aydır günde 2 tane içeriken ,1 haftadır tamamen bıraktım.Burda sanal da olsa iyi geliyordu o bakımdan  :D

Artık Bilai'in tavsiyesi üzerine bunu kullancaz (p) (p) (p)

Forum olaraktan sigarayı bırakma kapmanyasına verdiğiniz destek için tebrikler ,teşekkürler,ama ben bu kampanyaya destek veremiycem ,çok samimi olamayacağım için :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 30 Ocak 2012, 13:44:34
artık efkar basınca bunu kullanıyoruz  (p) (p) (p)  tımarhanelik olduumuzun ifadesi olaraktan  (d) (d) (d)

tabii sen buralarda prensessin elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorduk; ama krallıkta işlemiyor heralde  (d) (d) (d)

sende benim gibi yap; ben prensesin üzerine tıklayıp onu çalıştırıyorum  :g  maşallah kız çok hamarat  (d) odun kesiyor, taş kırıyor, inşaatta çalışıyor, ekiyor biçiyor  (d)  ne iş verirsem vereyim banamısın demiyor  (d) (d) (d)
Tavsiyen üzerine az önce kullandım,fena değil (p) (p) (p)
Krallıkta da durum pek farklı değil Bilocan ;) Ben krallığın önüne masa sandalye attım oturuyorum ,paso çalıştırıyorum arkadaşı ,burda da mağdurum da mağdurup yapıp enerji toplamaya çalışıyorum :D (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Ocak 2012, 21:56:01
Ben geldim  :-[  Benim krallıkta altınların toplanmasına yardımcı olursanız sevinirim :)

Özellikle yiyecek verilmeyenlerden  ;)

Hoşgeldiniz hocam :) yiyecek gerekmeyen evlerden altın tamam :)

ElisaMcCline

Bu arada arkadaşlar, Bebeklerin Leylekler tarafından getirilmediğinin kesin kanıtını sunuyorum.
Bilmeyen geç arkadaşlar da nasıl çocuk sahibi olabileceğinizi öğrenin :D

İŞTE GERÇEK :

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/everthing/mg_bebek.jpg[/img]

ElisaMcCline

Yeni günde herkesi ağaç kesmeye davet ediyorum. Tek balta darbrsiyle gidecek hale getirilmiş ağaçlara bir el atarsanız sevinirim :)
Onlardan yoksa kafanıza göre devam.. Diğer ağaçlar kesilmeyecek :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ocak 2012, 03:04:57
Yeni günde herkesi ağaç kesmeye davet ediyorum. Tek balta darbrsiyle gidecek hale getirilmiş ağaçlara bir el atarsanız sevinirim :)
Ağaçlar tamam :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 31 Ocak 2012, 03:06:59

Teşekkürler :) Eee size ne lazım ? :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ocak 2012, 03:08:16
Alıntı yapılan: halise - 31 Ocak 2012, 03:06:59

Teşekkürler :) Eee size ne lazım ? :)

Şu an için trol var 6 tane trol var ama çakışıyor genelde diye yazmak istememiştim ;)
Ortaya karışık olabilir ;)