Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 15:30:46
nasıl gidiyoree oyun eski komşularım leveller kaç kral kraliçe köle olanlar varmı  (d)
Level 67 olmuşum, bakayım dedim :D
2 milyon da altın varmış :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2012, 14:37:15
Alıntı yapılan: halise - 16 Şubat 2012, 11:38:31
Bana uğrayan arkadaşlar küçük ağaçları birer kere baltalarsanız sevinirim.60 ağaç kesmem lazım  (a)
Bu vesileyle uğrayayım bir krallığıma, başı boş kaldı üç kıtaya yayılmış torpaklarım :D
3 kıtaya yayılmış ve tarlalarındaki mahsülleri çürümüş toprakaların :D
Osmanlı da böyle yıkıldı işte ,ilgisizlikten (d)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 12:39:55
Alıntı yapılan: halise - 16 Şubat 2012, 11:38:31
Bana uğrayan arkadaşlar küçük ağaçları birer kere baltalarsanız sevinirim.60 ağaç kesmem lazım  (a)
Tamamdır :)

Teşekkürler :)

halisekarakaya

60 ağaç kesme görevim henüz bitmedi ,36 tane kaldı,bir taraftan bebek bak,bir taraftan ağaç kes olacak iş değil :D :D :D
Kraliyete çocuk verdik hâlâ çalıtırıyorlar :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 16 Şubat 2012, 23:54:27
60 ağaç kesme görevim henüz bitmedi ,36 tane kaldı,bir taraftan bebek bak,bir taraftan ağaç kes olacak iş değil :D :D :D
Gerçek hayattaki kralıklarda da durum çok farklı değil aslında :D

bilalyuzugullu

hocam yolladığınız gübre geldi teşekkürler  (d)  ama extradan çıksın diye sevdiğiniz unicorn yine nal toplattı   :(  o kadarda yedirip içiriyorum ama kabız olmuş heraldem benim beygirler  :g   boyuna tepik atıyorlar  (d) 16 nala 1 gübre vaziyetindeyiz şu an  (d) (d) (d)
ziyarete gelecek arkadaşlar; fasülye ve ürün isteyen mekanlardan ortaya karışık yapabilirsiniz  (a)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Şubat 2012, 04:18:53
hocam yolladığınız gübre geldi teşekkürler  (d)  ama extradan çıksın diye sevdiğiniz unicorn yine nal toplattı   :(  o kadarda yedirip içiriyorum ama kabız olmuş heraldem benim beygirler  :g   boyuna tepik atıyorlar  (d) 16 nala 1 gübre vaziyetindeyiz şu an  (d) (d) (d)
ziyarete gelecek arkadaşlar; fasülye ve ürün isteyen mekanlardan ortaya karışık yapabilirsiniz  (a)

Walla ben şansımı denedim ;)

bilalyuzugullu

hocam şimdi baktımda sizin bebek kız olmuş   O:-)  siz daha iyi bilirsiniz ama şehzade verenler revaçta olur  :P
anlıycaanız erkek çocuk verene kadar çalıştırır sizi bu kayınpeder  (d) (d) (d)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 04:20:58
Walla ben şansımı denedim ;)
sağolun hocam sonuçta nalda lazım olacak; sakla nalı gelir zamanı yaparız bizde  :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 00:01:08
Gerçek hayattaki kralıklarda da durum çok farklı değil aslında :D
Bizim kendi krallığımızı tercih edicem ben o zaman ,en azından annelere saygı duyuluyor :D :D :D