Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Şubat 2012, 05:41:03
Neyse hocam ben kaçtım.. bitirince haber eyleyin :D
ben yarın bitiririm :D Dursun böyle :D

iyi sabahlar :)

Ben oyuna dalmışım  :g iyi sabahlar hocam :)

yingyang16

Hocam sıradaki görevler nedir ??? Ben elmas yetersizliği dolayısıyla buğdayların olmasını beklemek zorunda kaldım >:( 1 saat kaldı olmalarına  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Şubat 2012, 15:28:47
Hocam sıradaki görevler nedir ??? Ben elmas yetersizliği dolayısıyla buğdayların olmasını beklemek zorunda kaldım >:( 1 saat kaldı olmalarına  :y

Walla ben dün gece vermiştim ekran görüntüsünü.. altın ve yiyecek gönder diyecek ve bu level ı bitirince aldığınız ödülü bir yere koyacaksınız. Altın ve yiyeceği gönder dedim ve sizi beklediğimi yazdım ya hocam :)

http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/facebook-ta-magic-land-oynayanlar-buraya-!!!-%29/msg18157/#msg18157

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Şubat 2012, 16:37:23

Walla ben dün gece vermiştim ekran görüntüsünü.. altın ve yiyecek gönder diyecek ve bu level ı bitirince aldığınız ödülü bir yere koyacaksınız. Altın ve yiyeceği gönder dedim ve sizi beklediğimi yazdım ya hocam :)

http://www.gelirkapisi.com/geyik-bolumu/facebook-ta-magic-land-oynayanlar-buraya-!!!-%29/msg18157/#msg18157

Hocam yaa benim ki tam bir hayal kırıklığı :D

Gizemli postaların devam edip bir bölgeyi daha açacağımızı düşünüyordum :g :D

40 elması  elinde mektup tutan bir heykel için mi harcamış olduk tüüh yaa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Şubat 2012, 19:01:12
Hocam yaa benim ki tam bir hayal kırıklığı :D

Gizemli postaların devam edip bir bölgeyi daha açacağımızı düşünüyordum :g :D

40 elması  elinde mektup tutan bir heykel için mi harcamış olduk tüüh yaa :D

Hocam biz hesap yaptık; 10.000 Enerji + çoooooook uzun bir zaman = 40 Elmas dediler , biz de 40 elması seçtik :g
Evet 40 elması bir heykel için harcadık, biz ne yapalım, isteyenler utansın :D

Sonuç olarak bitirdini mi görevi ? Ben hala sizi bekliyorum :g

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Şubat 2012, 22:23:14

Hocam biz hesap yaptık; 10.000 Enerji + çoooooook uzun bir zaman = 40 Elmas dediler , biz de 40 elması seçtik :g
Evet 40 elması bir heykel için harcadık, biz ne yapalım, isteyenler utansın :D

Sonuç olarak bitirdini mi görevi ? Ben hala sizi bekliyorum :g

Görev bitti hocam bende 40 elmasla bitirdim :D

Edit.. bu oyun bizimle dalga geçiyor (sinir)

halisekarakaya

Çok geçmiş olsun ,40 elmas ciddi bir kayıp tabi,yardım isterken  yanlışlıkla elması tıklamamla kaç elması yedim bilmiyorum ama içimin sızlaması hala derin bir etkiye sahip :D

Acım sizinki kadar büyük olmasa da bende de şöyle bir sorun var,her yerin trol kaynadığı bu ortamda 2 şaplak atacak bir komşu  trolü bulamadım yahu :D
Görev yeni geldi,ben ziyaretleri bitirdikten sonra ,kıyıda köşede oynamadıkları için uğramadığm komşularda 8 şaplaklık trol buldum,başka yok,2 şaplak için görevin tamamlanması yarına kaldı (sinir)
Olacak iş değil >:( (sinir)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 23 Şubat 2012, 01:40:50
Çok geçmiş olsun ,40 elmas ciddi bir kayıp tabi,yardım isterken  yanlışlıkla elması tıklamamla kaç elması yedim bilmiyorum ama içimin sızlaması hala derin bir etkiye sahip :D

Acım sizinki kadar büyük olmasa da bende de şöyle bir sorun var,her yerin trol kaynadığı bu ortamda 2 şaplak atacak bir komşu  trolü bulamadım yahu :D
Görev yeni geldi,ben ziyaretleri bitirdikten sonra ,kıyıda köşede oynamadıkları için uğramadığm komşularda 8 şaplaklık trol buldum,başka yok,2 şaplak için görevin tamamlanması yarına kaldı (sinir)
Komşulara birşey yapamayız tabii ki de, size ne lazım :D
Gelelim bari gün bitmeden :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 23 Şubat 2012, 01:32:42
Görev bitti hocam bende 40 elmasla bitirdim :D

Edit.. bu oyun bizimle dalga geçiyor (sinir)

Eheh, en doğru karar hocam, yapacak birşey yok. 10.000 kez altın da toplanmaz yani :D
sağı solu toparlamaya başlamışlar, biraz vakit lazımdı heralde :D
Ama bilemezler ki bizler görev çıktığı gün bititririz :D :D :D

Geçmiş olsun, hayırlı olsun :g
Ben de gidip bitireyim bari :g bir ara öğleden sonra mı ne uğramıştım.. bekler şimdi kayınpeder :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Şubat 2012, 02:01:11
Alıntı yapılan: halise - 23 Şubat 2012, 01:40:50

Komşulara birşey yapamayız tabii ki de, size ne lazım :D
Gelelim bari gün bitmeden :D
Bana şimdilik bir şey lazım değil,ortaya karşık iyi gider  ;)ama yarına buğdaylar olur ,hasata beklerim :)