Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eymen - 10 Mayıs 2012, 13:17:29
Sanırım ben evde kaladım...şu prens beni beğenmedi...63. Level oldu hala evlilik yok... :'(
Görevlerde arkadaşının tarlasını hasat et görevi var...Maşallahınız var ya tarlalar boş ya ürünler solmuş yada büyümemiş... :(
Tarlalara özen gösterelim arkadaşlar...please... :) :) :)
Karpuz ektim işinizi görecek kadar, galiba onlar bozulmuyormuş :)

bilalyuzugullu

karnımız tok, sırtımız pek, depolar dolu , keyfimiz yerinde  (d)  laylaylom yaparak geziyoz ortalıkta  (d)  şimdi kalk ek, biç, kaldır ohoooo
kim uuraşacak onca işnen  (d) (d) (d)  şaka şaka  :g  saat 16:00 buğdaylarım oluyor  :y  girip kafana göre dalabilirsin ;)

ElisaMcCline

Ehehe komiktir ki, ben Eymen hn için karpuz ekmiştim.. uzun süre dayanıyor diye.. Şimdi bana 120 karpuz topla görevi geldi :D
Herkesi karpuz festivaline beklerim :D
Karpuz güzeli de seçeceğiz :D

eymen

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Mayıs 2012, 16:10:44
Ehehe komiktir ki, ben Eymen hn için karpuz ekmiştim.. uzun süre dayanıyor diye.. Şimdi bana 120 karpuz topla görevi geldi :D
Herkesi karpuz festivaline beklerim :D
Karpuz güzeli de seçeceğiz :D
:y Beş adet karpuz tarlası yeterli...gerisi sizin festivale kalsın... :)
Buğday tarlaları içinde teşekkürler...benim görev yarına kaldı artık... :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 10 Mayıs 2012, 13:17:29
Sanırım ben evde kaladım...şu prens beni beğenmedi...63. Level oldu hala evlilik yok... :'(
Görevlerde arkadaşının tarlasını hasat et görevi var...Maşallahınız var ya tarlalar boş ya ürünler solmuş yada büyümemiş... :(
Tarlalara özen gösterelim arkadaşlar...please... :) :) :)
O prens eğer seni beğenmiyorsa zaten ben bu oyunu oynamam  :D

Tarlaya da ürün ekmem ,o kadar  :D

eymen

Ağzım kulaklarıma vardı...Haliseciğim teşekkürler :D
Sen yinede ek tarlalarını...Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım, girmesin o prens havaya... :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 11 Mayıs 2012, 11:46:13
Ağzım kulaklarıma vardı...Haliseciğim teşekkürler :D
Sen yinede ek tarlalarını...Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım, girmesin o prens havaya... :D :D :D

Ne demek arkadaşım :)
Bu nasıl bir kast sistemidir bilemedim  :D
Bir sürü vaatlerle kandırıyorlar şudraları  :D Sonra bir bakıyorsun prens ya evlenmiyor ya da benim ki gibi arazi  :D
Bir bebeyle kaldım ,tek taşı da onun olsun kraliyeti de  :D :D :D

bilalyuzugullu

aha şimdide morçatı oldu forum  :g :g :g  gelin gelin hepinize yer var burda  (d) (d) (d)

enderege

Alıntı yapılan: halise - 11 Mayıs 2012, 21:33:46

Bir sürü vaatlerle kandırıyorlar şudraları  :D Sonra bir bakıyorsun prens ya evlenmiyor ya da benim ki gibi arazi  :D
Bir bebeyle kaldım ,tek taşı da onun olsun kraliyeti de  :D :D :D

Hocam belkide prens cenk etmeye gitmiştir. Günahını almayın. Size ekecek, dikecek, biçecek yeni arazileri kazanmak için uğraşıyordur adamcağız.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 11 Mayıs 2012, 21:40:33
Hocam belkide prens cenk etmeye gitmiştir. Günahını almayın. Size ekecek, dikecek, biçecek yeni arazileri kazanmak için uğraşıyordur adamcağız.  :D

Yahu prensleri anladık da, bizim prensesler nerede :D

Üstelik prens başımıza, biz de bir bebeyle kaldık... düşünün bakalım, hangisi daha kötü :D