Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Ocak 2012, 15:30:56
Bu arada magicland ın havasından mıdır her tarafı yemyeşil yapmışsınız hocam  :D
Anıl template bakıyordu.. Onun süprizi... :)
Bu karlı havada Bahardan yazdan ayrılmayalım istemiş demekki, ben de sizinle beraber gördüm :)

bilalyuzugullu

hoşgeldin epika ben facebilo  :D :D :D

yalnız hocam değişiklik sırasında yukarı git butonumuzda yokolmuş  :'( :'( :'(  ben seviyordum o okla yukarı çıkmayı   :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Ocak 2012, 16:32:05
hoşgeldin epika ben facebilo  :D :D :D

yalnız hocam değişiklik sırasında yukarı git butonumuzda yokolmuş  :'( :'( :'(  ben seviyordum o okla yukarı çıkmayı   :D :D :D
Fakebilo diyecektin galiba :D

Evet alternatifi olunca gereksiz kaldı.... Çok lazımsa ve versiyon açısından bir mani olmazsa ekleriz istersen :)

ElisaMcCline

Bilal, bu arada şeker çocuk olmuşsun :D
İsteyebiliyorsan iste de göndereyim :) bende gani :D

bilalyuzugullu

yok hocam ben o şekerleri prensesimiz için topluyordum  :D :D :D  benimkiler tamamlandı  ;)

prensese ne hikmetse çaldığı her kapıdan balta fırlatıyorlarmış  :D :D :D  bende biraz fazla toplayıp ona gönderecektim  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 16 Ocak 2012, 16:45:35
yok hocam ben o şekerleri prensesimiz için topluyordum  :D :D :D  benimkiler tamamlandı  ;)

prensese ne hikmetse çaldığı her kapıdan balta fırlatıyorlarmış  :D :D :D  bende biraz fazla toplayıp ona gönderecektim  ;D

Bayanlara balta fırlatan eller kırılsın :D
Bu oyunu yapan arkadaşlar da tam odunmuş hani :) Bay bayan seçtiriyorsa bunu da düşünebilirmiş aslında :D
Ben de ne diyorum yaa, daha bir karpuzu çözemediler de pes edip görev tamamlattılar herkese :)

bilalyuzugullu

uğrayan arkadaşlar gördükleri devlere tekme tokat gönüllerince girişebilirler  :D :D :D

Epica

Sormuşsunuz ama daha yeni gördün :D bana şuan gani gani altın lazım :D o yüzden kafanıza göre takılabilirsiniz :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Epica - 16 Ocak 2012, 18:42:42
Sormuşsunuz ama daha yeni gördün :D bana şuan gani gani altın lazım :D o yüzden kafanıza göre takılabilirsiniz :D
Altınlar tamam :)

Epica

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 18:46:48
Alıntı yapılan: Epica - 16 Ocak 2012, 18:42:42
Altınlar tamam :)
Teşekkürler :)