Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tamam yaa, hadi biraz da eğlence :D Bırakın PTC muhabbetini.. kime ne lazım yazsın bakalım :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 03:44:42
Tamam yaa, hadi biraz da eğlence :D Bırakın PTC muhabbetini.. kime ne lazım yazsın bakalım :D

Kafamıza taş mı geldi ne :D hocam hem ptc muhabbeti hemde eğlence olamaz mı?  ;D her iki yerede yetişirim walla hatta daha fazla yere ;D

Edit:XP -XP-XP ;D

bilalyuzugullu

bende karpuz hasatına devam  :'( :'( :'(  130 tarla kaldı  :-[  gel teskere gelll   :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Ocak 2012, 04:05:48
bende karpuz hasatına devam  :'( :'( :'(  130 tarla kaldı  :-[  gel teskere gelll   :D :D :D

Karpuzlar tamam :)

yingyang16

Alıntı yapılan: halise - 19 Ocak 2012, 20:22:25
Uğrayan arkadaşlar çimleri biçerse sevinirim :)

Edit :10 tane de trol görevi  geldi uğrayan arkadaşlar 3 trol 2 çim şeklinde kullanırlarsa haklarını iyi olur :)
Teşekkürler :)

10 trol görevi hala geçerli mi? ???

ElisaMcCline

Level derecesi yukarıdan aşağıya :)
Atladığım yoktur umarım :)

@yingyang16 : XP çalışıldı :)
@Anıl: üzüm-altın karması :D
@nouma: O kadar kabakla ne yapıcan yahu :D
@Epica: Altın-Trol karması :)
@halise: 3 Trol + 2 ç,m tamam :)
@Filmsiz Kalma : Cüce- Altın karması :)
@Fakebilo: Karpuzcu :D
@Enderege; Onyanıyosun galiba ama altınları topladım yine de :)
@Universitelt: Şatonun arkasındaki ağaçlar tamam :)

Edit:
Ve herkese +3 Enerjiler şirketten :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 04:13:31
Alıntı yapılan: halise - 19 Ocak 2012, 20:22:25
Uğrayan arkadaşlar çimleri biçerse sevinirim :)

Edit :10 tane de trol görevi  geldi uğrayan arkadaşlar 3 trol 2 çim şeklinde kullanırlarsa haklarını iyi olur :)
Teşekkürler :)

10 trol görevi hala geçerli mi? ???
Evet hocam .Cim trol 50000 altin vsvs ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 20 Ocak 2012, 04:19:47

Hmm Halise Hanım,
Kimseyi Trole beklemeyin bence, oyunda bir salaklık var.. Komşunun trolünü öldüründce de sayıyordu, bir deneyin isterseniz ;)
Ama nedense sizin kırallıkta canlanıyorlar, ara ara temizlersiniz full enerji olduğunda :D
Deneyin ona göre başka ihtiyaçlara gelsin herkez.. ben geldim unutup  bunu, zaten bu saatte de beklemiyordum açıkçası :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 04:22:37
Alıntı yapılan: halise - 20 Ocak 2012, 04:19:47

Hmm Halise Hanım,
Kimseyi Trole beklemeyin bence, oyunda bir salaklık var.. Komşunun trolünü öldüründce de sayıyordu, bir deneyin isterseniz ;)
Ama nedense sizin kırallıkta canlanıyorlar, ara ara temizlersiniz full enerji olduğunda :D
Deneyin ona göre başka ihtiyaçlara gelsin herkez.. ben geldim unutup  bunu, zaten bu saatte de beklemiyordum açıkçası :D

Hocam kitapta bir görev ise saymıyor ama diğer görevlerdeyse komşu ziyaretlerindeki trolleri öldürmek kendi öldürmüş gibi sayıyor veya diğer dev,cücüler gibi ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ocak 2012, 04:25:08
Hocam kitapta bir görev ise saymıyor ama diğer görevelrdeyse komşu ziyaretlerindeki trolleri öldürmek kendi öldürmüş gibi sayıyor veya diğer dev,cücüler gibi ;)

Bizim hocalar eskiden de kitaptan sormazdı, kazık sorular hazırlarlardı, bu da hiç kitaptan sormuyor heralde bana :D :D :D