Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 20 Ocak 2012, 13:15:35
Çok güzel kaynatmışsınız bu arada  :D

Kaynatttık kaynattık, siz ayaktasınız diye düşünerek kahveye bekledik ama, ben ufaklığı unutmuşum. Toparlamadık mı biraz... ?
Tekrar geçmiş olsun bu arada, ufaklığı mıncıklayın yerimize de çabuk ayaklansın :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ocak 2012, 16:04:24
hocam size bir faydası yoksa bana uğramayın ya :) oynamayı yıl başında bırakmıştım ben :)
Hiçbir faydası yok uğramamın, ama sonunda dayanamayıp getireceğim seni oraya. :D
Hmm, şu kıllı herif var ama di mi :D Doğru yaa :D Haklısın, ben de olsam gelmezdim :D
Ok, ne diyeyim, sen bilirsin :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 16:26:02
hocam size bir faydası yoksa bana uğramayın ya :) oynamayı yıl başında bırakmıştım ben :)
Hiçbir faydası yok uğramamın, ama sonunda dayanamayıp getireceğim seni oraya. :D
Hmm, şu kıllı herif var ama di mi :D Doğru yaa :D Haklısın, ben de olsam gelmezdim :D

bu kadar olur yani :D :D

abi aslında sen her face ye girdiğinde kıllı herifi falan da hatırlarsın şimdi, o yüzden komple bırak gitsin faceyi falan :)
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Ocak 2012, 16:35:38
Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 16:26:02

bu kadar olur yani :D :D

abi aslında sen her face ye girdiğinde kıllı herifi falan da hatırlarsın şimdi, o yüzden komple bırak gitsin faceyi falan :)

Çok acımasız gördüm seni Universitely :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 16:22:44
Alıntı yapılan: halise - 20 Ocak 2012, 13:15:35
Çok güzel kaynatmışsınız bu arada  :D

Kaynatttık kaynattık, siz ayaktasınız diye düşünerek kahveye bekledik ama, ben ufaklığı unutmuşum. Toparlamadık mı biraz... ?
Tekrar geçmiş olsun bu arada, ufaklığı mıncıklayın yerimize de çabuk ayaklansın :)

Gelemedim kahveye ama alacağım olsun ;)
Toparladı hocam daha iyi ,1 glık iğne ve karne hediyesi arkadaşı baya kendine getirdi :D :D :D
Bu gün evdeydik ikimizde ,bol bol mıncıkladım,teşekkürler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 20 Ocak 2012, 20:50:45
Gelemedim kahveye ama alacağım olsun ;)
Toparladı hocam daha iyi ,1 glık iğne ve karne hediyesi arkadaşı baya kendine getirdi :D :D :D
Bu gün evdeydik ikimizde ,bol bol mıncıkladım,teşekkürler :)
;D

ElisaMcCline

Gece için istekleri alalım :D
Gece 03:00 dan sonra hepinizin kırallığını talan edeceğim tekrar :D

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 23:53:05
Gece için istekleri alalım :D
Gece 03:00 dan sonra hepinizin kırallığını talan edeceğim tekrar :D

Dün kabakları sormuşsunuz.Fernando ısmarladı kurutup bir dahaki yılbaşında kullanacakmış  :D

Bugün değişiklik yaptım.Çilek ve üzüm takılıyorum.Üzümler yetişmez gerçi ama çilekleri de beğenmezseniz kafanıza göre takılın hocam  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Ocak 2012, 23:57:43
Dün kabakları sormuşsunuz.Fernando ısmarladı kurutup bir dahaki yılbaşında kullanacakmış  :D

Bugün değişiklik yaptım.Çilek ve üzüm takılıyorum.Üzümler yetişmez gerçi ama çilekleri de beğenmezseniz kafanıza göre takılın hocam  ;)
Ehehe :)
Niye beğenmeyeyim yahu, çilek de olur :) Size lazım birşey yoksa kafama göre takılıyorum ben ;)
Maksat XP gelsin en azından....

yuuygac65

Eh yani hocam, beni de bulaştıracaksınız ya şu oyuna :)
Canım çekiyor sizin bu forum dayanışmasını görünce, maksat oyun oynamak bile değil :)
Reklam gelirlerinden forumca pay mı alıyorsunuz ne :) :) :)