Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Ocak 2012, 15:57:16

Hehe teşekkürler :)
O hesaba ne lazım ?, hoşgeldine gidelim bari :D :D :D

Barbar bonen de kalmıştık hocam :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ocak 2012, 15:57:04
sevgili ve saygıdeğer hocalarımızın görev feryatlarını duyan yetkililer, krallıklara barbarları salmışlar bakıyorum  :D :D :D
bu amcada döv döv yıkılmaz be kardeşim  ;D  kas yumağı maşşallah   :D :D :D

90 şaplaklık canı var yahu, el birliğiyle 1 günlük iş :)
Sen enerjileri boşaltacaksın üstüne, bizde 5er şaplak attık mı tamamdır :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Ocak 2012, 15:58:22
Barbar bonen de kalmıştık hocam :D

Dövüyoruz dövüyoruz geri geliyor adam yaw :D
Şaplaklar atıldı :D

yingyang16

ElisaMcCline

Evet arkadaşlar artık bizim de talebimiz var.. Barbar Bonen geri döndü... bekleriz :D

halisekarakaya

Bi enerji patlaması olmuş,maşallah maşallah,işler yoluna girmiş,hesaplar açılmış,görevler gelmiş,Bonen geri dönmüş :D :D :D

bilalyuzugullu

hocam öncelikle gözünüz aydın diyelim o zaman  ;D  hemen hoşgeldiniz ziyareti yapılıp barbar amcaya 5 tepik atıldı, 3 enerjiniz yollandı ve ayağınızın tozuyla şatomuzun açılışını onurlandırmanız için davetiyeniz gönderildi  :D :D :D

gerçi yoldan geldiniz yorgunsunuzdur ama yinede teşrif ederseniz bizi çok mutlu edersiniz  :D :D :D

Epica

Yeni karakter bulamadılar heralde Bonen'i saldılar üstümüze tekrardan :D tam da uzun süre görev gelmicek diye hazırlamıştım kendimi :D :D

Edit: Beklemeyi sevmeyenler için Bonen'den sonra 25 çilek toplama görevi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Epica - 24 Ocak 2012, 17:15:12
Yeni karakter bulamadılar heralde Bonen'i saldılar üstümüze tekrardan :D tam da uzun süre görev gelmicek diye hazırlamıştım kendimi :D :D

Edit: Beklemeyi sevmeyenler için Bonen'den sonra 25 çilek toplama görevi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun :D

Evet şimdiden ekelim çileklerimizi :)

nouma26

Aynen benim de Barbar Bonen için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar  ;)