Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

(d) (d) (d) evet ben derim hep öyle şeyler  (d) (d) (d)  tööbe mööbe de anlamam  (d) (d) (d)
(d) (d) (d)  kır gitsin noolacak yaaa  (d) (d) (d) kim nerden bilecek  (d) (d) (d)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 12 Nisan 2012, 01:56:29
Alıntı yapılan: halise - 11 Nisan 2012, 21:22:28
Alıntı yapılan: YingYang - 11 Nisan 2012, 20:08:01
Tuck amca hiç gitmiyecek galiba ??? :D
Gitmesin zaten  :)
Oyun Tuck amcanın gelişiyle canlandı ,tarla hasatından ikrah geldiği bir anda hızır gibi yetişti  :D  :D :D
Tarlalarım GDO 'suz ve tamamen organik ürünlerle dolu :g
İtiraf ediyorum ilk 20 level illegal yollarla sağlanan enerjilere başvurdum ,tövbe ettim doğru yola döndüm :D
Tarladan ziyade Tuck amca daha iyi puan topluyor diyorsunuz(tarıma dayalı ekonomi 3, dünya ülkelerinin ekonomisidir mantığındasınız)
Yavv şu tarla görevini bitirmek zorunluluğu yok mu?
1000 tarla göreviyle şu şeytan, kır şu şifreleri diyor  (d) ama yoook.Tövbe ettik bir kere  :g :g :g
Bende öyle bir şifre olsa tövbe mövbe anlamam kırardım .Kralın oğluyla evlenip sınıf atlamayı planlıyordum ama çoluğa çocuğa karıştık hala 3. sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz.Tarla hasatından ikrah geldi.3. dünya ülkelerinin ekonomik,ideolojik vs vs tüm mantığını solladı geçti bu oyun :D
O bakımdan Tuck amcayı seviyorum :D

eymen

şifreyi kırdım nette başıma gelmeyen kalmadı :D en son dizüstümün ekran kartı yandı :D birde çile çeke çeke levelleri bitirmek ,  sabrımı sınıyor :) yoksa 1 haftada Anıl' geçerdim yazık olurdu çocuğa :g :g :g kralın oğluyla kaçıncı levelde evleniyoruz? onu ister, şunu ister,çok kaprisli yavv ... sınıf atlıyacağız diye yapmadığımız iş kalmadı? Ama bazı arkadaşlar gibi yapmayacağız :) en azından cinsimize uygun  evleneceğiz ? :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eymen - 12 Nisan 2012, 13:17:28
şifreyi kırdım nette başıma gelmeyen kalmadı :D en son dizüstümün ekran kartı yandı :D birde çile çeke çeke levelleri bitirmek ,  sabrımı sınıyor :) yoksa 1 haftada Anıl' geçerdim yazık olurdu çocuğa :g :g :g kralın oğluyla kaçıncı levelde evleniyoruz? onu ister, şunu ister,çok kaprisli yavv ... sınıf atlıyacağız diye yapmadığımız iş kalmadı? Ama bazı arkadaşlar gibi yapmayacağız :) en azından cinsimize uygun  evleneceğiz ? :g :g :g

Hahahaha :D :D :D

Filmsizkalma, nedir bu bitmez öykü yahu ? :D :D :D :g :y

bilalyuzugullu

bir şarkı oldu artık o ömür boyu sürecek  (d) (d) (d)  konusu forumumuzdan yıllarca düşmeyecek  (d) (d) (d)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 12 Nisan 2012, 13:17:28

Geçmiş olsun :(
Bir oyuna ekran kartı,yazık olmuş tabi   :(
Evet çok kaprisli kralın oğlu da kızı da ve evlenince de kaprisler bitmiyor  :D
Kürek mahkumlarını geçtik hiç sorma  :D
Kaçıncı level dı hatırlamıyorum evlendiğimizde hani bir söz vardı ünlü düşünür bilalyüzügüllünün dediği gibi ''sarhoştum hatırlamıyorum'' :D :D :D

ElisaMcCline

Nispet mi yapıyosunuz yaaaa :)
Ben şu işlerimi bir toparlayayım, soracağım hepinize :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Nisan 2012, 16:19:50
Nispet mi yapıyosunuz yaaaa :)
Ben şu işlerimi bir toparlayayım, soracağım hepinize :)

:D Hocam sizin sıcak bir ülkede güneşin tadını çıkarıyor olmanızla,bizim burda magic land oynamamız arasında  kıyasıya  ne kadar kapışabilme ihtimali varsa o kadar nispet yapıyoruz  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 12 Nisan 2012, 21:01:25
:D Hocam sizin sıcak bir ülkede güneşin tadını çıkarıyor olmanızla,bizim burda magic land oynamamız arasında  kıyasıya  ne kadar kapışabilme ihtimali varsa o kadar nispet yapıyoruz  :D :D :D

:-[ :-[ :-[

Eheh, kem küm, iş hocam iş  :-[
eee, o zaman ben görev ifa bilgisi vereyim... 12 kişilik 2 takım..... tamamdır  (d) (d) (d)
1 tanesi size ithafen, kızın tarafından yerine getirildi  :g
Öncesinde halimizi görmeniz gerekirdi; Hoşuna gitmesi durumunda, eve döndüğümüzde tekrarlanma riskini gözardı edemedik, bolca açıklama ve tembih
sonrasında gerçekleşti :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Nisan 2012, 23:03:31
Alıntı yapılan: halise - 12 Nisan 2012, 21:01:25

:-[ :-[ :-[

Eheh, kem küm, iş hocam iş  :-[
eee, o zaman ben görev ifa bilgisi vereyim... 12 kişilik 2 takım..... tamamdır  (d) (d) (d)
1 tanesi size ithafen, kızın tarafından yerine getirildi  :g
Öncesinde halimizi görmeniz gerekirdi; Hoşuna gitmesi durumunda, eve döndüğümüzde tekrarlanma riskini gözardı edemedik, bolca açıklama ve tembih
sonrasında gerçekleşti :D

:D :D :D
Süpersiniz hocam teşekkürler,kızınıza da ayrıca teşekkürler  :D :D :D
İş hocam iş ,görev de ifa edilmiş ,mahcubiyete gerek yok   :D 12 kişilik bir takım neticede  kolay değil :D :D :D
Hoşuna gitmiştir şüphesiz,evde tekrarlarsa yapçak bir şey yok artık ,bozulmuş takımlar gözden çıkarılabilir, olmadı faturayı sorumlu teyzeye yollayıverirsiniz  :D
Zorundamıyam deme lüksüm yok olan oldu  :D