Hangi kanalları takip ediyorsunuz?

Başlatan greant64, 14 Ekim 2014, 02:59:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mesut

Alıntı yapılan: hkapan - 14 Ekim 2014, 16:12:06
Doğal aboneler dışında kazanacakların sana faydası olacağını düşünmüyorum. Ben 5 günde 50 aboneye ulaştım. Kapanan sayfam 1 ayda 388 aboneye ulaşmıştı. Bol bol video yükle ama tavsiyem Türkçe paylaşımı mümkün olduğunca minimumda tut. Mesela çok can alıcı haberleri koy. Örnek: Cem Garipoğlu intiharı gibi. Gerisi zamanla gelir.

+1

Aynen sahte abonelerin sana faydası yok. Ayrıca abone kastığını anlarsa YouTube kanalın tehlikeye girer. Çünkü YouTube abonelerin nerelerden geldiğini çok ama çok iyi biliyor... :)

Bende 1 ayda 500 aboneye ulaşmıştım hiçbirşey yapmadım. Hiçbirşey yapmadım derken sadece video attım gerisi kendiliğinden geldi... :)

Abone işini oluruna bırak. Sen kaliteli video paylaş abone gelir... Hertürlü geliyor merak etme...

BOL KAZANÇLAR...

kilicaslan3873

mesaybelf

peki hangi video indirme programlarını kullanıyorsunuz hocam. ya da kesme biçme arka sesi kapatma işlemleri için hangi programları kullanıyorsunuz acaba?

mesut

Alıntı yapılan: mesaybelf - 15 Ekim 2014, 16:14:09
peki hangi video indirme programlarını kullanıyorsunuz hocam. ya da kesme biçme arka sesi kapatma işlemleri için hangi programları kullanıyorsunuz acaba?

Ben Free YouTube Download programını kullanıyorum...

Asilay

Youtube'da oyun kanallarına baktığınızda oluşturulan video listesindeki resimler aynıdır. Ben videoya resim eklediğimde videodaki resim sırıtıyor. Acaba resimlerin boyutu ne olmalı ve resime yazılar yazmak için hangi programı kullanmamı tavsiye edersiniz. Program kullanmasını bilmiyorum. Tercihen kolay kullanışlı bir program önerirseniz sevinirim.

mesut

Alıntı yapılan: Asilay - 15 Ekim 2014, 18:13:12
Youtube'da oyun kanallarına baktığınızda oluşturulan video listesindeki resimler aynıdır. Ben videoya resim eklediğimde videodaki resim sırıtıyor. Acaba resimlerin boyutu ne olmalı ve resime yazılar yazmak için hangi programı kullanmamı tavsiye edersiniz. Program kullanmasını bilmiyorum. Tercihen kolay kullanışlı bir program önerirseniz sevinirim.

Resim boyutları 400-220 piksel iyidir...

Ben en basit yöntemi kullanıyorum Paintte yapıyorum bu işi.... :) Program kullanmadığım için kullanan arkadaşlar yardımcı olur sanırım...

Bol kazançlar...

mesaybelf

Alıntı yapılan: mesut - 15 Ekim 2014, 17:25:08
Ben Free YouTube Download programını kullanıyorum...

peki you tube dışındaki kanallardan video indirmek için hangii pro yu kullanıyorsnz hocam. şu internet dowland menagerin ücretsiz kodu falan varmı hocam ya

mesut

Alıntı yapılan: mesaybelf - 15 Ekim 2014, 23:12:24
peki you tube dışındaki kanallardan video indirmek için hangii pro yu kullanıyorsnz hocam. şu internet dowland menagerin ücretsiz kodu falan varmı hocam ya

Birçok sitede ücretsiz indirmen mümkün...

greant64

eklediğim bazı videolarda  ...   şeklinde bir kapak resmi çıkıyor bu ne anlama geliyor?

bir de arkadaşlar ben pek anlayamıyorum sakıncalı ya da ihlal gerektiren bir video eklemiş miyim diye acaba kanalımı kontrol edebilecek bir arkadaş var mı?

özel msjda kanal ismimi verebilirim

greant64

Bu abc cnn newyorktimes  liveleak gibi sitelerden video almak youtube de ihlale girer mi acaba?