Yeni Site açtım ( Jetdebrid.com)

Başlatan mtoy76, 17 Ekim 2014, 22:33:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Mtoy,

Bana özel mi bilmiyorum, kimseden yeniden ses gelmemiş ama;
1- bir dosya inerken, siteye bile giremiyorum (jetdebrid). Es kaza siteyi zorlarsam download duruyor.
2- download manager olmadan büyük dosya indiremiyorum, sanki belirli bir zaman sonra session mu kapatıyor ne yapıyorsa.
İlk uğraştığım gün indirmeye çalıştığım dosyayı bu yüzden hala indiremedim. Daha küçük 300-500 mb lık 2 dosya indirebildim ama.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ekim 2014, 23:22:27
Mtoy,

Bana özel mi bilmiyorum, kimseden yeniden ses gelmemiş ama;
1- bir dosya inerken, siteye bile giremiyorum (jetdebrid). Es kaza siteyi zorlarsam download duruyor.
2- download manager olmadan büyük dosya indiremiyorum, sanki belirli bir zaman sonra session mu kapatıyor ne yapıyorsa.
İlk uğraştığım gün indirmeye çalıştığım dosyayı bu yüzden hala indiremedim. Daha küçük 300-500 mb lık 2 dosya indirebildim ama.
Aynı sorunları bende yaşıyorum :(

mtoy76

arkadaşlar site ile hala çalışmalar devam ediyor. Sanırım sitede bakım yaparken denk geliyor. Biraz daha sabredelim lütfen. Bu arada indirme sınırı yok dosya boyutuna bağlı bir limit yok.  Durumlar aşağıda;

Total Down. : 1906.43 GB
Today All Down: 162.68 GB
Yester All Down: 106.77 GB

mtoy76

arkadaşlar serverı güçlendirdim sitemi kontrol edermisiniz

6il9in

AKN yaklaştım. Farklı bağlantı noktası yakalarsam denerim  :)

mtoy76

arkadaşlar sunucya format atılıyor muhtemelen bugün hizmet veremeyeceğiz. Ancak gelirkapisi kullanıcıları için jetdebrid.net sitesinden devam edin lütfen