Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Neobux ödeme kuralları değişti mi? Geçen gün ödeme talep ederken dikkatimi çekmişti ama unutmuşum sormayı  :g

Benim Paypal ile yatırımım çok daha fazla olmasına rağmen Alertpay ile ödeme alma seçeneği açık görünüyor :D ???

nouma26

Hocam benim bildiğim alertten para yatırısanız yatırdığınız kadar çekebiliyorsunuz.Çok yatırım olan yerden yani paypaldan ise sınırsız çekiyordunuz.Siz alertten para yatırmadınız mı hiç yoksa?

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Şubat 2012, 21:42:14
Hocam benim bildiğim alertten para yatırısanız yatırdığınız kadar çekebiliyorsunuz.Çok yatırım olan yerden yani paypaldan ise sınırsız çekiyordunuz.Siz alertten para yatırmadınız mı hiç yoksa?

O kural öylemiydi yahuu  :D bende şöyle hatırlıyorum en fazla nereden yatırım yaptıysak oradan çekim yapıyoruz diye  :)

Demekki yanlış hatırlıyormuşum  :g Alertpay dan reklam için 15-20 $ yatırmıştım :g

Neyse bilgi tazelemiş olduk :D

bilgi için teşekkürler :)

ElisaMcCline

Evet hocam, Noumanın bahsettiği gibi durum.
İçerdeki para toplam AP yatırımınızı geçtiğinde pasif olacak AP butonu. Çekebileceğiniz miktarı aşana kadar aktif kalır buton.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 21:57:56
Evet hocam, Noumanın bahsettiği gibi durum.
İçerdeki para toplam AP yatırımınızı geçtiğinde pasif olacak AP butonu. Çekebileceğiniz miktarı aşana kadar aktif kalır buton.

Eee ozaman azda olsa Alertpay para sıkıntısını ortadan kaldırmışım  :D bu iyi olmuş bazı reklam vereceğim sitelerde paypal olmadığı için sıkıntı yaşıyordum :-[

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Şubat 2012, 22:01:13
Eee ozaman azda olsa Alertpay para sıkıntısını ortadan kaldırmışım  :D bu iyi olmuş bazı reklam vereceğim sitelerde paypal olmadığı için sıkıntı yaşıyordum :-[
Her gün takip ederseniz, ne zaman pasif olduğunu yakalayabilir, böylece az-çok ne kadar AP çekebileceğinizi de biliyor olursunuz ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 22:04:00
Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Şubat 2012, 22:01:13
Her gün takip ederseniz, ne zaman pasif olduğunu yakalayabilir, böylece az-çok ne kadar AP çekebileceğinizi de biliyor olursunuz ;)

Tamamdır hocam teşekkürler   :)  ayy ben buna neden bu kadar mutlu oldum yahuu (p)

ahnamus

Neo da merdivenleri teker teker çıkıyorum   :D

gokovic

tebrikler :)
Golden ve reflerinizmi var.

ahnamus

Alıntı yapılan: gokovic - 03 Mart 2012, 00:15:29
tebrikler :)
Golden ve reflerinizmi var.

yok hayır standartım .. 170 rented, 9 DR..