Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: silver - 23 Haziran 2015, 15:12:41
Herhalde ilk geç ödeme alan kişi olarak neobux tarihine geçtiniz :D Neyse en azından almışsınız ki önemli olanda bu ;)

Bence bunun devamı gelecek,ama geç olması sorun değil,önemli olan gelmesi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tamtam52 - 23 Haziran 2015, 15:15:58
Bence bunun devamı gelecek,ama geç olması sorun değil,önemli olan gelmesi.

sevgili @tamtam52 ,

Herkes anında alıyorken, sana anında gelmemesi senin için bir sorun olmayabilir ama ileride canını sıkacak sorunlar olmaması için neobux ile görüş bence.
Konu sitenin anında ödememesi değil. Site anında ödüyor. Konu senin ödemelerinin anında gelmemesi ya da sana ödemelerin anında yapılmıyor olması.

1 hafta sonra bunlardan daha yüksek ödeme talebim olacak, sorun varsa asıl onda olur. Daha net bilgi yazarım, şimdi hesabınmı denemek için bozmak istemiyorum.

tamtam52

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Haziran 2015, 15:22:52
sevgili @tamtam52 ,

Herkes anında alıyorken, sana anında gelmemesi senin için bir sorun olmayabilir ama ileride canını sıkacak sorunlar olmaması için neobux ile görüş bence.
Konu sitenin anında ödememesi değil. Site anında ödüyor. Konu senin ödemelerinin anında gelmemesi ya da sana ödemelerin anında yapılmıyor olması.

1 hafta sonra bunlardan daha yüksek ödeme talebim olacak, sorun varsa asıl onda olur. Daha net bilgi yazarım, şimdi hesabınmı denemek için bozmak istemiyorum.

Sorun sadece benim hesabımda görünebilir ama ilerleyen günlerde benim durumda  bir kaç kişi daha çıkabilir.Bu 2 ödeme çektiğim en düşük ödemeler ,diğerlerinde ocak ayından beri sorun olmadı,bakalım zamanla neyin ne olduğu daha iyi anlaşılır.Hesabımda sorun olsa zaten daha büyük ödemeleri alırken sorun olurdu.Bekleyeceğiz bakalım.Ben bir paylaşayım dedim belki aynı durumda olan kişiler var mı diye...

enderege

Hayırlı olsun enginn_, haso12301, tamtam52. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemeleriniz hayırlı olsun haso ve Tamtam :)

Dio

ödemeleriniz hayırlı olsun :)

tamtam52

Alıntı yapılan: ikose - 24 Haziran 2015, 00:07:21
Ödemeleriniz hayırlı olsun haso ve Tamtam :)

Teşekkürler arkadaşlar.

halibo

ödmeleriniz hayırlı olsun, ben bu ay 2 defa 10 dolar çektim  anında hesaba geçti, en son cuma günü aldım

silver

Sizinki de hayırlı olsun @halibo :)

halibo