Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

ikose

Alıntı yapılan: blqn - 21 Kasım 2015, 14:25:07
Point Golden kapıda galiba modum :PP

Toplunacak hayırlı olsun ödemeler :)

Membership   

Golden
Expires: 2015/12/31 +

6il9in

Elektronick

hayırlı olsun coulers79 :)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

king365g

Yeri bura değil belki ama burayı bulabildim:) neobuxta 100$ fixed reklam versem başka site için bir günde ne kadar DR gelir tahmini.? Sonuçta milyon üyesi olan bir site...

famila63

@king365g  hic verme arkadaşım 9 dolarlık reklam verdim hic ref gelmedi ve 10 15 dakada içinde 4000 ziyaret biti düşün artık

chngrlp

clixsense için bir cahillik yapıp neobuxta reklam vermiştim.16+16+5 dolar yani 37 dolar 7 tane referal gelmişti.o parayı başka işler için kullan hiçbir faydası olmaz.onun yerine traffic monsoona üye ol oraya reklam ver vereceğin sitenin linkini oraya kaydet hem paranı geri alırsın hem reklam vermiş olursun.ben trafic monsoon kadar güzel ref getiren site görmedim.trafic monsoona üye oldum 3-4 aydır takılıyorum clixsense 8 tane ref geldi hq ya bir ref verdi 40 dolar aldım komisyon neoya vermeiştim gecen bir deneyim dedim hemen neoyada 1 refim oldu.tavsiyemi dinle hem para kaybetmessin hemde reklam vemiş olursun.

iovanovic

@chngrlp @famila63 Arkadaşlar neobux'ta reklam verme yönteminiz mi yanlış acaba ? Forumdaki tecrübeli arkadaşlara danışın derim. Neobux'tan baya iyi DR alındığını biliyorum ama kredili reklamla değildir o belki günlük reklamladır. Orasını tam bilmiyorum.