Prestigebux (SCAM)

Başlatan alperen, 19 Aralık 2011, 15:57:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

swissgroove

Evet hepinize tşklr, güzel bilgiler..

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Aralık 2011, 20:35:08
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2011, 20:30:31
:):) hocam scripti satmaya başladılar :) onun için son zamanlarda türedi .Yeni arkadaşlar buxtiro ödeme yapıyor gayette iyi durumda eğer üye değilseniz alttaki bannerıma tıklayarak üye olursanız beni sevindirirsiniz :)

Hocam diğer bannerım buxtrionun  scripti ile kurulan ilk site onuda takip ediyorum. Ödemelere başladı bir sıkntı yok gibi :D bakalım kısmetse :D
Bana soracağına direk reflkerine baksana arada kim var kim yok :D Kaç sitene destek tıkı yapacağız :D
Tıklıyorum buxtrio ya zaten destek için :)

twibux en azından favicon u kullanmamış... Bunlar iyice suyunu çıkarmışlar.... ;)

yok yok destek istemedim sizden :D:D siz elinizden geleni yapıyrsunuz zaten teşekkür ederim:)
Ben sadece diğer site ilk açılan aynı script ile diye söyledim. Diğer arkadaşlarda buxtrio ile soracakları varsa  yeni sitelerde altta konu var ayrıca banada pm atabilirler

alperen

elim boştu siteyi gördüm paylaştım ztn daha ödeme yapmadığınıda belirttim paylaşırken yaparmı yapmazmı bilemiyorum tabiki:) ama siteler galiba ilk açıldıklarında batmadan önce 1-2 ay ödeme yapıyolar diye biliyodum:) ve elisamccline nın dediği gibi hangisinin garantisi var sadece ödeme şansı yuksek oluyor=) tabi sitenin büyüklerinin önerdikleri tecrübeler dolayısıyla benimkilerden güvenilirdir  ;D

enderege

Alıntı yapılan: alperen - 20 Aralık 2011, 18:44:01
tabi sitenin büyüklerinin önerdikleri tecrübeler dolayısıyla benimkilerden güvenilirdir  ;D

Hiç öyel bir iddiamız yok. Daha yeni 85$ batırdım.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2011, 19:22:48
Alıntı yapılan: alperen - 20 Aralık 2011, 18:44:01
tabi sitenin büyüklerinin önerdikleri tecrübeler dolayısıyla benimkilerden güvenilirdir  ;D

Hiç öyel bir iddiamız yok. Daha yeni 85$ batırdım.  ;D

Aynen ben de hoca değilim ama ben de 85 $ batırdım :D

alperen

Geçmiş olsun  :o. Umarım birdaha başınıza gelmez...

nouma26

Sağol Alperen.PP a guvenıyoruz ama o bile kazık atıyor ....

enderege

Alıntı yapılan: alperen - 20 Aralık 2011, 20:49:19
Geçmiş olsun  :o. Umarım birdaha başınıza gelmez...

Sağolasın Alperen.

Ama bir daha başımıza gelmeyeceğinin de garantisi yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ben aynı siteyi 6.5$ kazıkladım :D
E dayanamadı ondam sonra site haliyle :D

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Aralık 2011, 22:19:24
Ben aynı siteyi 6.5$ kazıkladım :D
E dayanamadı ondam sonra site haliyle :D

hep elisamccline in suçu ozman=) paypal varmı diye bakmak yerine elisamccline olmadığı siteye bakmak daha iyi olabilir ozmn :D :D :D