Tl.com.tr - ( SCAM )

Başlatan kazanpara, 10 Kasım 2014, 22:24:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MRCOE

@TLDESTEK  Bonus plus level kazancımı 4 katına çıkardı. Şimdi ondan kazandığımın çeyreğini kazanabiliyorum :D

casper.man

@MRCOE şimdi sana deseler ki, Bonus plus levelmi istersin yoksa 1. levelmi deseler hangisini alırsın.
Birde Bonus plus leveli arkadaşlarına önerirmisin?

MRCOE

@TLDESTEK Bonus plus leveli 1 levelle karşılaştırmam bile. Hem referans kazancını yükseltiyor hem kendi kazancını. 1 levelle arasında uçurum var şuan net olarak görebiliyorum..

casper.man

Peki o zaman gece 00:00 itibariyle geçerli  1 gün boyunca geçerli olacak

ilk gelen 5 kişiye bu hediye verilecektir.

5 TL reklam ekleyen kullanıcılara 5 yıldız, 1 referans, 1 gün bonus plus level

Hızlı olan kazanır.

MRCOE

casper.man

Alıntı yapılan: MRCOE - 27 Kasım 2015, 18:20:56
@TLDESTEK güzel bonus  (a)

İstediğin gibi 3'ü bir arada oldu mu?
Herkesin işinede yarar.
@MRCOE

MRCOE

Veysi

etkinlikte biraz yorucu olucaktır ama şöyle denile bilir saten hani bu etkinlikte 50 kişi dedim ama en fazla 10 kiişi olur diye sanıyorum çünkü tl.com.tr üyelerin hepsi bu forumu bilmiyor bu forum sayesinde tl.com.tr yi tanıyanlar katılır diye düşünüyorum ve ama tabi etkinlik bu arada hayırlı olsun

bonus plus özelliği çok iyi 1 lwl ile @MRCOE arkadaşın dediği gibi uçurum var :)  şöyleki 1000 tıklamaya bonus plus özelliği sayesinde 2TL kazanılır iken 1 lwl de 0,50 TL kazanılıyor :)

MRCOE

@Veysi kampanya nasıl beğendin mi ?

casper.man

Alıntı yapılan: Veysi - 27 Kasım 2015, 18:35:04
etkinlikte biraz yorucu olucaktır ama şöyle denile bilir saten hani bu etkinlikte 50 kişi dedim ama en fazla 10 kiişi olur diye sanıyorum çünkü tl.com.tr üyelerin hepsi bu forumu bilmiyor bu forum sayesinde tl.com.tr yi tanıyanlar katılır diye düşünüyorum ve ama tabi etkinlik bu arada hayırlı olsun

bonus plus özelliği çok iyi 1 lwl ile @MRCOE arkadaşın dediği gibi uçurum var :)  şöyleki 1000 tıklamaya bonus plus özelliği sayesinde 2TL kazanılır iken 1 lwl de 0,50 TL kazanılıyor :)
@Veysi

Bazı kullanıcılar bu hediyeleri kazanmak için gelir kapısı kullanıcısı olursa tabiki gelirkapısı formuda kullanıcı kazansın. Sonucta okadar yazı yazıyoruz, yer işgal ediyoruz. Kullanıcı buraya üye olursa o zaman onlarda hediyelerimizden yararlanabilir.