BuxEco Yatırım Grubu

Başlatan universitely76, 19 Aralık 2011, 17:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

tam bende yorumları okuyup buraya yazacaktımki benden önce davranmışsınız hocam :)

internet sorunları varmış adminimizin :)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2011, 19:05:22
tam bende yorumları okuyup buraya yazacaktımki benden önce davranmışsınız hocam :)

Yahu buraya yazma, git sitenin forumuna yaz :D Türklerin kalabalık olduğunu görsünler :)

FilmsizKalma ayrıca senin işlenmemiş tıklarını da Bug reports'ta yaz bi bakalım sonuç ne olacak, adminimiz gelecekmiş ya iş olsun ona da, boş boş durmasın :)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Aralık 2011, 19:09:46
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2011, 19:05:22

Yahu buraya yazma, git sitenin forumuna yaz :D Türklerin kalabalık olduğunu görsünler :)

FilmsizKalma ayrıca senin işlenmemiş tıklarını da Bug reports'ta yaz bi bakalım sonuç ne olacak, adminimiz gelecekmiş ya iş olsun ona da, boş boş durmasın :)
ona süper inglizcemle bir makale yazayımda gelince baya kafa yorsun bakalım admin efendi :)

FilmsizKalma

hocam kendim için verdiğim siteye 4 ref geldi yatırım grubunda yokmu alamet

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2011, 23:56:44

ille de 1c lik reklam olsun istiyorlar bize gelecekler demekki :D

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2011, 23:56:44
Bir kişi var ama sizin reklama mı, benimkine mi, yoksa dört koldan reklam/banner yağdıran Elisa hocanın reklamlarıyla mı geldi belli değil :) neyse refi 3'e bölelim bari; 1/3'ü benimdir ona göre :D
Şu sıra imzasız'ım...

alperen

üye olmaya çalıştımda sürekli geçersiz email adresi dio:S farklı adreslerimi yazıyorum onlarada geçersiz diyo:S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: alperen - 23 Aralık 2011, 05:39:54
üye olmaya çalıştımda sürekli geçersiz email adresi dio:S farklı adreslerimi yazıyorum onlarada geçersiz diyo:S
Sağ taraftaki doğrulama kodunu doğru girdiğine ve TOS kurallarını kabul ettiğini belirten chechbox ı tıkladığına emin misin alperen.
Standart bir uyarı o gelen... Yanlış anlaşılabiliyor ;)

FilmsizKalma

Bizde olan hatanın ne olduğunu buldum aslında hata bile değil .. adam zaten upgrade tablosunda belirtmiş yatırım yapmaz iseniz Tıklarınızın %50 si diye :)

onun içindirki 4 tane 0.01 likten 0.02 kazanıyoruz :)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2011, 16:43:28
Bizde olan hatanın ne olduğunu buldum aslında hata bile değil .. adam zaten upgrade tablosunda belirtmiş yatırım yapmaz iseniz Tıklarınızın %50 si diye :)

onun içindirki 4 tane 0.01 likten 0.02 kazanıyoruz :)
:D :D
günaydın mı deniliyordu böyle durumlarda :)
Şu sıra imzasız'ım...