AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Nisan 2015, 03:42:15
Alla alla bu site nasıl ayakta kalıyor yahu :D

Bu şartlarda sürdürülebilirliği mümkün görünmüyor zaten. Umarım herkes yatırımını çıkartana kadar ayakta kalır :)

mepay

Alıntı yapılan: nebu - 10 Nisan 2015, 11:00:24
Bu şartlarda sürdürülebilirliği mümkün görünmüyor zaten. Umarım herkes yatırımını çıkartana kadar ayakta kalır :)

Neden öyle bir kanıya vardınız. Bana da söyleyin :)

hakanatik01

Ben çok kazandırıyor nasıl oluyor dememdendir :P Ama atladığı nokta ilk günden beri böyle yahu bugün olmuş bişi değil başta kötü olsa sonra bu kadar artrsa nebu'ya katılacamda bu site başka bişi var :D  Ne zaman açıldı bakmıyorum siteye ki domain dolacaktı 1 yıl doluyor demekki 15 Kasımdan beri forumda aktif kullannalarda var :) Çok acayip güzel bir site :D

ikose

Tarih tekerrürden ibaretmiş bu yazılanları okuyunca C.A.F.M geldi aklımaa  :m
onada ısrarla üye olun bendim yinee, sonra nasıl bu kadar kazandırıyor da ödeme yapabiliyor dedik  :m
JBB nin Modlarındandı admin  :m Buranın adminide belki başka bir yerlerin adminidir  veya modudur  :m

enderege

Benim esas korkum yarın birgün bize dispute açmasıdır. Öyle bişey olursa PP hesabımı feda ederim herhalde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nebu

Alıntı yapılan: mepay - 10 Nisan 2015, 11:21:22
Neden öyle bir kanıya vardınız. Bana da söyleyin :)

Kazanç çok yüksek. Tabii bu şu anda bizim için iyi, ancak ilerleyen dönemlerde siteyi sıkıntıya düşürmesi kaçınılmaz. Bütün siteler için geçerli bu. Yatırımlar devam ettiği sürece sıkıntı yok, ancak böyle devam etmesi söz konusu değil. Çok parası var da hayır için bu işi yapıyorsa ya da kara para aklıyorsa durum değişir tabii :)

ikose

+1  cashNhits - 0,025  (p)

ikose

+1  Ayuwage - 0,025  (p)

mepay

Alıntı yapılan: ikose - 10 Nisan 2015, 13:10:08
+1  Ayuwage - 0,025  (p)
Tesekkurler ikose alarm sirası sana gecti herhalde [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

halibo

reklam paralarını vatandaş yayınlatıp ödemiyormu adminin cebindenmi çıkıyor