AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Daha fazla çalış tabiiii Hakan  :y  ben sana yeni banlanacak üyeler bulurum  Modum   :g

hakanatik01

Sağol modum :P :) Aynı smileyi kullanmıyım;
(Hep demişimdir zaten tüm forum bir yana abcb'm bir yana en sevdiğim ama ennn sevdiğim arkadaşım abcb'dir derim smileyi)

Foruma zaten onun için girebiliyorum ustam yoksa girmem :P  (gyk) girip banlanacak varmı bir bakınıyom :PP :D 

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ocak 2015, 23:57:02
(Hep demişimdir zaten tüm forum bir yana abcb'm bir yana en sevdiğim ama ennn sevdiğim arkadaşım abcb'dir derim smileyi)

Bismillllaaaaahhhhh Modum korkayımmı  (prt) yolcumuyum  ??? :g

hakanatik01

Hepimiz yolcu değilmiyiz ki  ha bugün ha yarın :P Sen benim iletimi raporla!! cevabını o gün öğrenirsin :PP :D

abcb

Töbe vallaha töbe billaha töbe  (spk) (spk) (spk)
Bulaşırmıyım ben hiç Modcuğuma  (prt)

6il9in

Aneeee moderatörlerin İletileride raporlanıyormuş meraktan yaptım ve gitti. Banlanmasam bari  :P  :D

hakanatik01

Özelden halledebilirdik :P :D Tüm modlar görüyor aferim bilqin :D Mod alanına ekliyormuş direkt ordan herkes okuyor ,Şaka derken hakketen ilk benim mesaj geldi konuya :))

Oyuncak değil bu arada demedi deme elin çok alışmasın :PP

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2015, 01:30:41
Özelden halledebilirdik :P :D Tüm modlar görüyor aferim bilqin :D Mod alanına ekliyormuş direkt ordan herkes okuyor ,Şaka derken hakketen ilk benim mesaj geldi konuya :))

İlk raporlanan Mod :))  Şaa bir yana görünce şok oldum :))

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2015, 01:30:41

Modum bizide raporladılar nasıl bişeymiş diye merak ettim. Bu arada raporlandığım kimse tarafından söylenmemiştir. Tesadüfen forumda kim nerede ne yapıyor diye bakınırken fark ettim  :)

Nasıl bir duygu imiş raporlanmak  :P  :D  :PP

Her akşam bir rapor benden. Yahu mod koruması vardı buna ne olmuş  ???

hakanatik01

Bu yenilik güzel olmadı demekki forumda modluğumu ve özellikle belirtmek isterim (neoda goldenım daha önce söyledim mi bilmem) çekemeyenler var demekki beni raporluyorlar :PP (gyk)

Senin raporun bana gelmedi neden acaba yahu :D
Mod korumasına gerek yok kimden koruyacaz :P yenilik deniyor ehteyarlar forumda bi benim istediğim bişi vardı onu denemiyorlar ama :PP :D

Alıntı yapılan: ikose - 16 Ocak 2015, 01:32:22
İlk raporlanan Mod :))  Şaa bir yana görünce şok oldum :))
İlk banlanan mod kim olcak bakalım :PP abcb,ustam,abcb,ustam,abcb,ustam papatya falı bakayım geliyom :P