AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Meraklandık mı ne ... Bu adminin geç ödemesine ben hiç alışkın değilim başkan  :)

Bekliyecez bakalım  :)

volkanaydinli

Ben aykutgunes'i scam ilan ettim :)

hakanatik01

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Sitenin durumunda şu anda şaibe olduğuna göre, birşeyler belirlenene kadar yeni siteler alanına alıyorum.

Devamında herşey yolunda ancak bilmediğimiz sebeplerden gecikme de olabilir.
Ancak aksi de mümkün.

Dolayısıyla bu belirsiz süreçte her yazıyı okumayan ve yatırım yapanlar çıkabilir.
Onları korumuş olalım.

celil1986

selemlar arkadaslar su guzel sitemizin..scam bolumu varmi?  yani ptc de scaol olan sitelerin isimi o bolumda yazilsin yalniz orada scam olan siteler

hakanatik01

Alıntı yapılan: celil1986 - 27 Ocak 2015, 00:21:35
selemlar arkadaslar su guzel sitemizin..scam bolumu varmi?  yani ptc de scaol olan sitelerin isimi o bolumda yazilsin yalniz orada scam olan siteler
http://www.gelirkapisi.com/scam-siteler-91/
:)

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 26 Ocak 2015, 23:06:15
Geçmiş olsun Ender Hocam, dispute açmışsındır sanırım...

Yatırımı Payzadan yaptım. Dispute işi o nedenle yaş. Kargo vs. anlamaz  Payza. Zaten zararım sitede fazla değil. 25$ civarı bir kaybım var. Ama reklam harcamalarımıda çıkartamadım daha. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

ben de 100 RR kiralamış, birikenle 50 RR daha almış para biriksin diye hiç çekim yapmamıştım  :'( (d) (sinir)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Adminin 2 gündür internet erişinde problem varmış,   :S
Tüm bekleyen ödemeler bu gün yapılacakmış..  (p)
İnstant ödeme yapmak için de sistemini geliştirme çalışmalarına başladım diyor Admin  :y
Bu arada benim ödemem de geldi , Bilqinin ve illisionistin ödemeleride gelmiş  :y

hakanatik01

Benim de gelmiş dün istemiştim :P