AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 15 Şubat 2015, 04:07:57
rr kazancı 2(veya 3 gündür) 0,005 e düştü  :S inş düzelir kısa zamanda  ???

Doğruymuş demek düşüş sorunu.
Bende 190 rental'a 1$ alıyordum 2 gündür.

enderege

Ben golden im. Siz RR başı 0,01$ alırken bende 0,01$ alıyordum. Şimdi sizde düşüş var ama bende yine RR başı 0,01$ kazandırıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

enderege

+1  0,025$  (trafficmonsoon)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Attığım ticketa cevap olarak bugünkü forum postunu gönderdi. Hepsini anlayamadım.

[spoiler]I'm seeing that some free members who rent are having a problem because earnings aren't high for free members.

It's true, free members on all sites earn less than paid members. If it was extremely profitable to be a free member, then why would anyone need to upgrade?

I can't control rental referral click averages, because those are completely related to unreferred members clicking ads.

Some have said 1.00 average is low, but when you really evaluate in full honesty, your averages are likely lower than 1.00 on other sites as the COMBINED average.

Sure, other sites which have been online many years might have some referrals higher than 1.00 but the majority of your referrals are less, which pull your average down to around 0.55 - 0.75 on other sites.

Other sites offer recycles so you can chase after a higher overall average, but here we share equally all unreferred member's clicks. So there's no extra recycle fees.

If you're not finding renting to be profitable as a free member, the solution is of course to upgrade.

You can refer direct referrals instead. That's always an option. No requirement to spend anything.

Alternatively, you'll notice that extending your referrals on a discount will also reduce your expense, and increase profits on your rentals.

I'm not "playing" around with rental referral click averages. They are what they are because of unreferred members clicking ads. To increase the average is not something I can actually do, because people have their own choice whether to click or not.

If you will remain free, develop strategies of getting your own direct referrals, or rent on extended discounts. That's my recommendation.

Every bit of earnings will always be fully supported in the processor from payments already received, and we'll never over promise. If you don't like clicking on an honest / transparent site, that's ok. We know some members will not find this a fit for them, and others will be extremely happy.[/spoiler]

umtbra

Eee karı nerde bu işin o zaman? 20 dolar verip 1 ay sonra 15 dolar alacağız :)

125 rr ile 0,5 dolar alıyorum 3 gündür. Hatta dün hiç alamadım sandım çok düşük diye :) Scama doğru emin adımlarla ilerliyor. Umarım hatadır ve düzeltilir.

ElisaMcCline

Beğenmiyorsanız upg alına getirmiş biraz. Ama sanki sürekli böyle bırakmayacak gibi.
Kendine göre aşağıda ve yukarıda tutarak 0,75 AVG lerde tutabilir.

Yeni RR almayıp eldekileri gözleyip bilgi paylaşmaya devam edin bence ki, herkes değerlendirsin.

umtbra

Kazancı düşürse anlarım. Ama bu yaptığı "sen bana 20 dolar ver, ben sana bir ay sonra 15 dolar vereyim" demek oluyor :) Neyse yapacak bir şey yok. %50 kar yaptık bereket versin :)

ElisaMcCline

Kaç gün böyle gideceği bence belli değil. Açıklamasında size 0,5 AVG vereceğim demiyor.
Bence arasını bulmaya çalışacak. Ama bunu bazen 1, bazen 0,5 vererek yapacak gibi geldi bana :)

aydyar13

Neobuxun günlük kazancıyla kendi sitesinin günlük kazancını kıyaslamış, bildiğin sayısal örnek vermiş, resmen trollemiş  :g

Eğer bu AVG devam edecekse 240 gün extend yapılırsa ancak öyle zarar ettirmiyor, fakat kar da ettirmiyor.