AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Zaten  kayadsle ilgiside yok AdPageViews  ilgilenmeyip kaydsle ilgilenler yuvarlansın konudan :m
Turkuaz modluk yaramadı sana yada artık çok uyumaktan  (zzz) uyku sersemi gibi oluyorsun :PP Adpageviewste çıkan  reklam o yahu :D bir adet kayads reklamı verilmiş AdPageViews  yanına onu yazmazsak tıklayıp tıklanmadığı anlaşılmıyor diye yazılıyor :P

şimdik yakaladım ;) Teşekkürler gece yoktu bende birde trafficmansion reklamı vardı 0,025lik ;

aydyar13

Buxvertise da var kayadsın yanında :)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 10:11:28
Zaten  kayadsle ilgiside yok AdPageViews  ilgilenmeyip kaydsle ilgilenler yuvarlansın konudan :m
Turkuaz modluk yaramadı sana yada artık çok uyumaktan  (zzz) uyku sersemi gibi oluyorsun :PP Adpageviewste çıkan  reklam o yahu :D bir adet kayads reklamı verilmiş AdPageViews  yanına onu yazmazsak tıklayıp tıklanmadığı anlaşılmıyor diye yazılıyor :P

şimdik yakaladım ;) Teşekkürler gece yoktu bende birde trafficmansion reklamı vardı 0,025lik ;

Sevgili mavi modum doğru söylüyorsunuz pekala http://www.gelirkapisi.com/genel-konular/ptc-reklam-uyarisi/ bölümünde yayınlanması daha uygun değil mi :D

Benim gibi bakışı farklı olanlar çıkabilir dimi :PP

hakanatik01

Sitesine göre değişir :P Kurallar çok katı değil o konuda ve bence o kısım işlevinide yitirdi artık daha önce reklam gelen çok site oluyordu ama artık tek uyarı burada yapılıyor gibi yoksa bizde engellerdik herhalde (ben engellemezdim ama :D diğer modlarımız "yeri burası değil burada yapın" derlerdi sanırım,senin gibi turkuaz modum :PP (gyk) ) Herşeyi kurallara bağlamayı doğru bulmuyorum zaten evet düzen için gerekli ama bazı kurallarda kendi kendine gelişmeli değişmeyen tek şey değişim kahrolsun Kırmızılıların baskılı rejimi yaşasın Mavilerin yükselişi :PP :D (Kırmızıya taş atıp kaçan adam smileyi ) :D

Bu site önerilen sitelerde olduğu için burda paylaşılması benim daha çok hoşuma ve kolayıma gidiyor siteyi görmeyen varsa tanışır belki konuyu tanıtana da faydalı olur :P

6il9in

Yahu kurala uyulsun mu dedim.  (d)

muhalefetci mod  :PP  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 18 Şubat 2015, 14:05:35
Yahu kurala uyulsun mu dedim.  (d)

muhalefetci mod  :PP  :D
Bu ne ki? sen bide mod bölümündeki konuşmaları gör, adam tam muhalefet  :D

enderege

+1 0,025($) MTV reklamı var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sametseven

+1 Join adpageviews 0,025 (a)

ElisaMcCline

Grandbux  0,025 :)

Ehehe, bu saatte de reklam mı verilir yahu :D Hepiniz uyurken :P

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.