AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Reklam reset durumunu demiştim modum. Benim reklamlar Tsi 18:24 gibi resetleniyor. Bu kalktımı. Ben server saati ile 02:00-01:59 arasında ne zaman bakrsam bakim reklamlarımı görmek istiyorum :D

He telefondan tıklama oluyor ve sorun değilse zaten banada sorun değil. Pc karşısında online sorunum var bu aralar :(

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Mart 2015, 20:11:21
Reklam reset durumunu demiştim modum. Benim reklamlar Tsi 18:24 gibi resetleniyor. Bu kalktımı. Ben server saati ile 02:00-01:59 arasında ne zaman bakrsam bakim reklamlarımı görmek istiyorum :D

He telefondan tıklama oluyor ve sorun değilse zaten banada sorun değil. Pc karşısında online sorunum var bu aralar :(
telefondan hiç denemedim Bilqin, bilemiycem..
Bilen varsa söyler diye umud edeyim..
yarın dener bilgi veririm ama..

Gene anlatamadım..
18,24 te resetin oldumu
bir sonraki 18,24 e kadar istediğinde tıkla..
Bu gün tıkları yapamadım dedin yani dün 18,24 ten beri siteye giriş yapmadın..
Dr ın varsa 18,24 e kadar tık kazancını alıyorsun 18,24 ten sonra 1 gün boyunca alamıyorsun..
yada canını sıkıyorsa bu durum sil yeni üyelik aç tabiii DR yoksa..

6il9in

Nereden gelmişse 1 dr gelmiş geçenlerde :D ve hiçbir şekilde hiçbir yerde ref linkimi yazmadımda paylaşmadımda. Yabancı zaten :D forumlardan adımı gören deme yapmıştır belkide :D

gsliali30

Suan telden 0.025lik reklami izliyorum :D sorun yok gayet iyi site teldede

enderege

@bilqin ,

Aynı neodaki gibi ya 18.24 den 01:57 ye kadar yada 01:57 den 18:24 e kadar hergün tıklıcan. Karar senin.

iki gündür RR başı 0.02$ veriyor. Bu şekildedevam ederse Golden i sırf sana değil herkese tavsiye ederim. Çok iyi para kazandırır.

Amaaaaa... Bu SCAM a doğru son olta mı onuda bilemem. Ben 800RR deyim. Şu an RR maliyeti 0.23$. Bir ayda kazandırdığı ise 6$. Site ilk giren Golden için 1 y gitse masrafı çıkar. Standart olup 200RR ile devam eden için 15-20 gün golden kalıp ödeme alsa masrafı çıkar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Dr tıklıyorsa devam et bilqin..
kar kardır..
düşünsene bugünki tıklarını yapan bir üyeden kazanç 0,09 oldu..  :m
bak telden tıklamadada problem yokmuş..

ikose

+1 - buxversite - 0,025  (p)

6il9in

@aliberk telden tıkladıktan sonra ödeme aldın mı Hiç ???

Gerçeği TOS unda mobil, Tablet ten izlerseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye madde göremedim :D

aydyar13

ikose

bende buxbery yok  ama şimdi clixblue geldi