AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Haziran 2015, 22:35:56
şuan paypal açık. siz ne zaman talep gönderdiniz? ben ayın 4 ünde talep gönderdim anında geldi
Soruyu tam olarak anlamamışsınız sanırım @Dio :) @girisimci yanlışlıkla Solid TrustPay a istemiş ve hesabı yokmuş. İşin garibi hesabınız yoksa nasıl o işlemci için istek oluşturabildiniz ki? Normalde sitelerde hesap mailinizi veya ID girilmesi istenir öncesinde. Ama garip bir durum olmuş. Daha önce ödeme istemediğim için bilmiyorum ama muhtemelen sadece admin iptal edebilecektir.

Dio

Alıntı yapılan: silver - 08 Haziran 2015, 23:24:41
Soruyu tam olarak anlamamışsınız sanırım @Dio :) @girisimci yanlışlıkla Solid TrustPay a istemiş ve hesabı yokmuş. İşin garibi hesabınız yoksa nasıl o işlemci için istek oluşturabildiniz ki? Normalde sitelerde hesap mailinizi veya ID girilmesi istenir öncesinde. Ama garip bir durum olmuş. Daha önce ödeme istemediğim için bilmiyorum ama muhtemelen sadece admin iptal edebilecektir.

Alıntı yapılan: girisimci - 08 Haziran 2015, 22:31:37
Fakat admin withdraw yaparken solidtrust ı varsayılan olarak yapmış
demiş girisimci. bende diyorumki bende şuan paypal varsayılan.
ödeme işlemcileri değiştirilemiyor heralde. panelde öyle ayarlar bulamadım ???

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Haziran 2015, 23:41:56
demiş girisimci. bende diyorumki bende şuan paypal varsayılan.
ödeme işlemcileri değiştirilemiyor heralde. panelde öyle ayarlar bulamadım ???
Sanırım biz daha önceden adresleri eklediğimiz için öyle olmuş. Çünkü şuan değiştirme kısmını bulamadım ben. @girisimci muhtemelen hiç adres eklemediği için öyle olmuşta olabilir tabi net olarak bilmiyoruz.

girisimci

mayıs ayının sonunda yapmıştım. her withdraw a tıkladığımda paypal yerine STP çıkıyor.

silver

Evet o bölümde bizde de sadece 1 tane işlemci görünüyor. Admine sormak lazım ama cevap vermiyor ki :D

Dio

Alıntı yapılan: girisimci - 08 Haziran 2015, 23:48:40
mayıs ayının sonunda yapmıştım. her withdraw a tıkladığımda paypal yerine STP çıkıyor.
bende paypal : mail adresi yazıyor. sanırım sen üye olurken stp kısmını doldurmuşsun sadece

bu arada +1 0.001 geldi

girisimci

Daha önce Paypal hesabıma sorunsuz 12 $ çekmiştim böyle birşey olmamıştı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: girisimci - 08 Haziran 2015, 23:54:11
Daha önce sorunsuz 12 $ çekmiştim böyle birşey olmamıştı

Bu kadar yeter demiş demekki :)

girisimci

194 dr kazandırmışım bu kadar yeter demiş demek ki :)

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Haziran 2015, 23:52:30
bende paypal : mail adresi yazıyor. sanırım sen üye olurken stp kısmını doldurmuşsun sadece

bu arada +1 0.001 geldi
Teşekkürler @Dio :)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Haziran 2015, 23:54:42
Bu kadar yeter demiş demekki :)

En mantıklı cevap bu gibi sanırım :D