Fikirpazarı Ödemeleri

Başlatan neon, 18 Kasım 2014, 20:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

Ödeme alan arkadaş yazabilirmi ? bir sorunum var da ödeme için 500 puana ulaştim ama isteme gönderemiyorum profilinizde degişme olmuştur onaylayin diyor ama herhangi bir dgişiklik olmadi :) msj yaziyorum gönderdiginiz e-mail adresi geçersizdir diyor sorunu çözecek varmidir :)

messli

yok mu bir insan evladi cvp vericek ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 16 Eylül 2015, 11:10:03
yok mu bir insan evladi cvp vericek ?

Siteyi bilmiyorum ama siz değiştirmeseniz de zaman zaman bazı scriptlerde benzer hatalar olabiliyor.
Profilinizi tekrar ve detaylıca bir kontrol edin isterseniz, size ait olmayan ya da yazım hatası olan bir bilgi var mı .

messli

abi kontrol ettim mail geçmişini bile taradim yok en son svdum saydim bende saçmaligin daniskasi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 16 Eylül 2015, 12:46:51
abi kontrol ettim mail geçmişini bile taradim yok en son svdum saydim bende saçmaligin daniskasi

Site yönetimi ile iletişime geçtin mi, belki bir hata kaynaklıdır.
Ve site ile ilgilenen kalmamış herhalde ki kimse konuya da bakmıyor olabilir. Ya da yaşamadıkları için bir fikirleri olmayabilir.
Ödeme almış görünen birkaç arkadaş var, onlara PM ile sor diyeceğim ama, bence site ile iletişime geçmen daha doğru olacaktır.
Yani yine site ile çözmeb gerekecek her şartta buradan da bilgi alsan sonuçta ;)

Ahir Zaman

"Messli arkadaşın" başındaki sorunun aynısı benim de başımda var... Ve hiç bir şekilde sonuç filan alamadım... Ödeme alamadığım için, bu siteden gelen anketleri de doldurmuyorum... Ya bu anket sitesi scam olmuş ya da Türkiye'ye artık ödeme yapmıyorlar....

Daha önce başına aynı sorun gelip de , sorunu hallolmuş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....

Aksi halde bu siteye scam diyelim.... Ve bir daha başka arkadaşlar, bu siteye üye olup boşu boşuna anket doldurmasın!...

seboc58

ilk ödeme 10 dk sürdü ödemesi

seboc58

2. ödemem birikmesi 2 ay ödeme 10 dakika sürdü :)

silver