kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Kasım 2014, 23:31:28
yaw ozaman şöyle bişey olsun orda zaten üye sayısı fazla oluyo, ikinci grup açsın bikişi olmassa
sizin de kazancınız azalmasın
20 kişi çıkar mı bilinmez, olabilir tabii ki. Ama önce bir ilgilenenleri belirleyelim diyorum :)
Ayrıca, ikinci grup için, ikinci bir yatırım, yani Payza kaynağı lazım ki, şu anda en byük sıkıntı bu zaten :)
Grup kurulsa bile, yatırım için gerekecek PZ olayını ne yaparız :)

Farkındaysan, ilgilenenler önemli önce, para konusu hep ikinci planda şu anda (Elinde payza olanlar hariç tabii ki ) :)

sopcastsports

Mesela ben, ilgileniyorum ama PZ yok :)

ptconur

ikinci grup açılırsa ben de varım bildireyim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sopcastsports - 27 Kasım 2014, 23:42:39
Mesela ben, ilgileniyorum ama PZ yok :)

Grup ile ilgili ilk olayı ben başlatmadığım için, Şu 10 kiişilik baraj konusunda İllisionist adına ben birşey söyleyemiyorum :)

Ekleyeyim mi listeye ? :)

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Kasım 2014, 23:46:47
ikinci grup açılırsa ben de varım bildireyim :)

İkinci grup için ortalama 100$ daha ek bir PZ gerekecek ki biz daha ilkine toslamış görünüyoruz :)
Tek olup da çok kişi olabilecekse, yok musun ?
Bak yatırımcısı, standardı, forumda az çok aktif olan herkes burada :)

Normalde tek kişinin yaptığı yatırım diye düşünürsen, asıl amaç tabii ki para da kazanmak da olsa, daha çok birlikte birşeyler yapmak bence :)
Son kararın mı ? :)

rota26

payza sıkıbtısı varsa . gruba daha çok katılımcı lazım olacak .yanlişmi anladım  :)

edit: paypal yok mu sitede

ptconur

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2014, 23:52:45
Grup ile ilgili ilk olayı ben başlatmadığım için, Şu 10 kiişilik baraj konusunda İllisionist adına ben birşey söyleyemiyorum :)

İkinci grup için ortalama 100$ daha ek bir PZ gerekecek ki biz daha ilkine toslamış görünüyoruz :)
Tek olup da çok kişi olabilecekse, yok musun ?
Bak yatırımcısı, standardı, forumda az çok aktif olan herkes burada :)

Normalde tek kişinin yaptığı yatırım diye düşünürsen, asıl amaç tabii ki para da kazanmak da olsa, daha çok birlikte birşeyler yapmak bence :)
Son kararın mı ? :)
evet hocam son kararım :)

özellikle ikinci grup olursa varım hatta ikinci grup başkanlığını da yapabilirim

nukhet

İllisionist bugün erken uyudu galiba :g

sopcastsports

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2014, 23:52:45

Dediğim gibi PZ bulduğum takdirde ay em in :D

Coulers79

nolacak bu grubun hali  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Kasım 2014, 23:56:04
payza sıkıbtısı varsa . gruba daha çok katılımcı lazım olacak .yanlişmi anladım  :)

edit: paypal yok mu sitede

Hmm aslında kısır döngü :)
Her durumda daha çok payza lazım :)
İkinci grup açılacaksa evet 20 ye tamamlamamız gerekecek katılımcı sayısını ama, daha vahim olan bir yatırım parası daha lazım olacak :)

Paypal yok sitede :)

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Kasım 2014, 23:56:14
evet hocam son kararım :)

özellikle ikinci grup olursa varım hatta ikinci grup başkanlığını da yapabilirim

Tamamdır :) :y

Peki o zaman ikinci grup açılırsa diye soruyorum, PM le de cevap verebilirsin :)
Pazya var mı ? :)) Yoksa ne kadar yok, varsa ne kadar var :D
Yaa dönüp dolaşıp oraya geliyoruz çünki :D

Alıntı yapılan: nükhet - 27 Kasım 2014, 23:58:43
İllisionist bugün erken uyudu galiba :g

Walla yaa :D