kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 28 Kasım 2014, 13:45:20
Ben yatırım grubu konusu açılmalı  :)

Konu çok karıştı ve kirlendi  :D

Dün illisionist e çeşitli içeriği olan bir PM attım. PM de bundanda bahsettim ama gerek görmedi herhalde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

paragelsinde

Alıntı yapılan: ptconur - 28 Kasım 2014, 00:48:11

egopay hesabı olan kim var?

egopay hesabım var ancak verified yapamadım bi türlü..

o kadar egopay varsa hocam paidverts ile dans edip payza tur attırsak olmaz mı

illisionist

merhaba,
-enderege'ye cevap-yatırım grubu sayfası da açabiliriz orası sorun değil ama bunu ancak yarın yapabilirim, şöyle derleyip toparlayıp açarım konuyu
bana yapılan payza ödemeleri sonrasında 54,10 $ oldu hesapta, kendim için siteden çektiğim tutar daha ödenmedi, o da 13 $ falan yani toplamda 67 $ olacak, 35 $ civarı bir eksik var tamamlanırsa hemen gerekeni yapacağım, Egopay olayına girme düşüncesinde değilim
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

enderege

Alıntı yapılan: illisionist - 28 Kasım 2014, 14:21:44
merhaba,
-enderege'ye cevap-yatırım grubu sayfası da açabiliriz orası sorun değil ama bunu ancak yarın yapabilirim, şöyle derleyip toparlayıp açarım konuyu
bana yapılan payza ödemeleri sonrasında 54,10 $ oldu hesapta, kendim için siteden çektiğim tutar daha ödenmedi, o da 13 $ falan yani toplamda 67 $ olacak, 35 $ civarı bir eksik var tamamlanırsa hemen gerekeni yapacağım, Egopay olayına girme düşüncesinde değilim

Zaten en azından Golden almak için tek bir işlemciye gerek olacak. Buda muhtemelen Payza olacaktır. Ref için alternatif işlemci düşünülebilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

illisionist payza hesabının $ bilgisini verirken net rakamlar söyleki, şuana kadar hiç bir zaman yapmadığım cent hesabı yapar oldum. Payza ayarlamaya çalışırken bana gelen kesitiği ve sana gittiğindeki kesintiyi göz önene alıp değerlendiriyorum ki sonra hesapta payza yetmezse upgrade yapılamayabilir  :)

Kuruş kuruş hesap yaptırır oldu bu payza  *)

illisionist

Alıntı yapılan: bilqin - 28 Kasım 2014, 14:28:52
illisionist payza hesabının $ bilgisini verirken net rakamlar söyleki, şuana kadar hiç bir zaman yapmadığım cent hesabı yapar oldum. Payza ayarlamaya çalışırken bana gelen kesitiği ve sana gittiğindeki kesintiyi göz önene alıp değerlendiriyorum ki sonra hesapta payza yetmezse upgrade yapılamayabilir  :)

Kuruş kuruş hesap yaptırır oldu bu payza  *)

Headsh0t arkadaşımız 50,99 $ göndermiş benim hesabıma 49,47 $ olarak işlenmiş
nükhet arkadaşımız 5 $ göndermiş benim hesabıma 4,63 $ olarak işlenmiş
toplam 54,10 $ yapıyor, bu şuan hesapta olan para
kendim bir siteden ödeme istedim ama bana ne gelir bilemiyorum ama tahminim 13 $ civarı olacak
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

bekeli

@illisionist,
Kişi başı ne kadar Payza gönderilecek.
10.5 dolar mı?
HeadSh0t kimler adına ödemeyi yaptı.
Eğer benim adıma yaptıysa ben ona Paypal gönderebilirim :P

illisionist

ElisaMcCline hocamızın dediği gibi biz öncelikle 100 $ tamamlayalım da gerisini sonra hallederiz :)

ElisaMcCline

Gönderebilen 10.5 göndersin, gönderemeyen 10 göndersin. O kadar küsürata bakılaz bu saatten sonra :)
Kimse kimseden de aramaz :)

Headsh0t üzerinden gönderttiğim, onunkiyle beraber toplam 5 kişilikti, o yüzden kayıplardan bir parça kazanç da olmuş oldu :)
Ama yine de tam 50 ulaşmadı tabii ki :)
100 değil de 97 biriksin, dert değil bence, ayarlarız bir şekilde, ki 10 kişiden fazla oldu, 100 ü gececek, rahatız, kesintiyi çok kasmayalım :)

92$ ı bulduğumuz an, 100RR + golden alabiliriz.

illisionist

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2014, 15:39:06
Gönderebilen 10.5 göndersin, gönderemeyen 10 göndersin. O kadar küsürata bakılaz bu saatten sonra :)
Kimse kimseden de aramaz :)

Headsh0t üzerinden gönderttiğim, onunkiyle beraber toplam 5 kişilikti, o yüzden kayıplardan bir parça kazanç da olmuş oldu :)
Ama yine de tam 50 ulaşmadı tabii ki :)
100 değil de 97 biriksin, dert değil bence, ayarlarız bir şekilde, ki 10 kişiden fazla oldu, 100 ü gececek, rahatız, kesintiyi çok kasmayalım :)

92$ ı bulduğumuz an, 100RR + golden alabiliriz.

söylemlerinize aynen katılıyorum