kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Alıntı yapılan: demre - 25 Kasım 2014, 08:43:35
tanıtımın hayırlı olsun ....

yatırım grubu kurma planı varmı arkadaşlar eğer niyet olan yoksa %100 yatırım geri, ödemeli işleme girebilirim. toplam 9+1 kişi yeter gelmek isteyen olursa ....

aslında neden olmasın 10 $ katılımlı 10 kişi 100 $ ile 72 $ lık golden üyelik 28 $ lık ta ilk başka kiralık ref alarak işe başlayabiliriz
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

Alıntı yapılan: demre - 25 Kasım 2014, 08:58:05
bekeli hocam bu siteye ne der onu merak ediyorum aslında..

Probux kokusu var der ne dicek  :D

Bekeli bey zapbux ve fusebux tarzı sitelere pek yatırım yapma taraftarı değil bildiğim kadarıyla. Ki yapmamadıda..  :D

6il9in

Bu arada payzan var galiba.. Bende payza arıyorum yollim demiyorsun hiç demre  (d)  (zopa)

bekeli

Alıntı yapılan: demre - 25 Kasım 2014, 08:58:05
bekeli hocam bu siteye ne der onu merak ediyorum aslında..

Alıntı yapılan: bilqin - 25 Kasım 2014, 10:34:59
Bekeli bey zapbux ve fusebux tarzı sitelere pek yatırım yapma taraftarı değil bildiğim kadarıyla. Ki yapmamadıda..  :D

Bu tarzdaki sitelerle bi sıkıntım yok. Güvenilir olduktan sonra bu tarzdaki bir siteye de yatırım yaparım. Tarz önemli değil.

Zapbux ve Fusebux yalan dolanla ortaya çıktıkları için onlara yatırım yapmadım.
ZapIdeas diye bir şirket yoktu. Şirkete ait dedikleri site iki günlüktü felan.

Eğer bu site Zapbux, Fusebux yöneticilerine aitse bu siteye de yatırım yapmam. Ama daha bunu çözemedim.

Eğer eski bir scammer admin değilse neden yatırım yapılmasın. Bence sakınca yok. Bu tarzda bir siteye forumcak ihtiyacamız vardı :D

Şimdilik beklemedeyim. Yakında çıkar kokusu ;) Ama çok çok çok benziyor Probux'a, Fusebux'a, Zapbux'a :S :( Sadece kullanılan script mi benziyor yoksa adminler aynı mı bekleyip görelim ;)

ElisaMcCline

Zap ve fuse ile probux bence aynı değillerdi zaten.

Forumda adminin yazısını okudum. kesinlikle probux admini değil. Onu söyeyebilirim.
Ama ilişkilidir, başka biri yazıyordur, ona da birşey diyemem.

paragelsinde

Alıntı yapılan: bilqin - 25 Kasım 2014, 10:36:27
Bu arada payzan var galiba.. Bende payza arıyorum yollim demiyorsun hiç demre  (d)  (zopa)

payzam var ancak kesintili yani her 10 $ için işleme soksam sanırım toplamda 5 keser benden

paidverts de change ettim hocam zaten pek sevmiyorum en son dispute hüsranından sonra :((

paragelsinde

yatırım kısmında ne olur bilemem ama... ben ptc reklamı dönen sadece bekeli hocamın t var ojooda . ordan grup  için yer alıp eğer olursa bekeli hocamdan destek alabiliriz ben yatırım kısmında paypal ve egopay tarafındayım bilgin hocam...

bu konuda fikir için ElisaMcCline bekeli bilgin hocam derim.. yani kekstra grubu varda kurduk bundada bi sorun olmaz gibi geliyor bana..

6il9in

Yatırım grubu kurarsan destek olurum ama payza sıkıntısını nasıl aşarım veya diğer istemcileri nasıl bulurum. Yatırım için olmasada elimde olması için neteller de alabilirim. Ufuko ne yapmış onu bekliyorum. .

Grup kurarsan +1 derim  :)

illisionist

10 kişilik grup demiştim 10 gönüllü arkadaş olursa hemen gerekenleri yapabilirim ama Payza ile yatırım yapacağım ve şimdilik kişi başı 10 $'lık paylarla ortaklık düşüncesindeyim
Katılmak isteyen arkadaşlar konu altına yazarsa mutabakat sağlamış oluruz
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Kasım 2014, 14:55:54
10 kişilik grup demiştim 10 gönüllü arkadaş olursa hemen gerekenleri yapabilirim ama Payza ile yatırım yapacağım ve şimdilik kişi başı 10 $'lık paylarla ortaklık düşüncesindeyim
Katılmak isteyen arkadaşlar konu altına yazarsa mutabakat sağlamış oluruz

$10.00 payza yollarsa 10 kişi fee ler nedeniyle yetmeyebilir yatırım için bilgin olsun..  :)