kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Tebrikler Bilgin, bunuda recycleye harcarsın herhalde  :PP

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 15 Ocak 2015, 00:19:37
Tebrikler Bilgin, bunuda recycleye harcarsın herhalde  :PP

$8.00 200 RR salımına gidecek  :PP  :D

universitely76

Bilgin site forumunda istatistik paylaşımına önem verebilir misin.. ve özellikle akşama bırakmadan resetten sonra stats paylaşımı yapmaya çalış.. bakalım avg lerde bir değişiklik olacak mı..

Bu noktalarda bazı değişkenler olduğunu düşünüyorum.. ;)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Admine ticket atacam. Stats paylaşımı ile ilgili değil. 0 çektiğim zamanlarda dediğin gibi paylaşım yapıyordum ama gene bir tık yok gene yok.  :)

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 15 Ocak 2015, 01:19:45
Admine ticket atacam. Stats paylaşımı ile ilgili değil. 0 çektiğim zamanlarda dediğin gibi paylaşım yapıyordum ama gene bir tık yok gene yok.  :)
Benim düşüş dönemlerim hep stats paylaşımını aksattığım dönemlere denk geldi.. tabiki toparlamak için sadece statsa yüklenmedim refleri "şoklayacak" recycle denemeleri de yaptım..

Şu ana kadar çözebildiğim kadarıyla kayads refleri arada bir düşüşe geçiyor ve bu anlarda ref alımı veya salımı ve recycle ile şoklanmalı ve her şeyden önemlisi stats paylaşımı özellikle reset saatine yakın olacak şekilde güncel tutulmalı.. Admin sitesinin reklamını yapanların avg lerini iyi yerlerde tutuyor.. sonuçta kötü stats daha az yatırımcı demek olur ki bunun farkında admin..

Forumda da en azından bir iki konuya yazılar yazmaya gayret et..
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Ben senin stat konusunu trolleyip ön plana çekmeye çalışıyorum ama sen hiç güncellemeyince konu kayboluyor  ???

bekeli

Alıntı yapılan: universitely76 - 15 Ocak 2015, 20:37:21
Benim düşüş dönemlerim hep stats paylaşımını aksattığım dönemlere denk geldi.. tabiki toparlamak için sadece statsa yüklenmedim refleri "şoklayacak" recycle denemeleri de yaptım..

Şu ana kadar çözebildiğim kadarıyla kayads refleri arada bir düşüşe geçiyor ve bu anlarda ref alımı veya salımı ve recycle ile şoklanmalı ve her şeyden önemlisi stats paylaşımı özellikle reset saatine yakın olacak şekilde güncel tutulmalı.. Admin sitesinin reklamını yapanların avg lerini iyi yerlerde tutuyor.. sonuçta kötü stats daha az yatırımcı demek olur ki bunun farkında admin..

Forumda da en azından bir iki konuya yazılar yazmaya gayret et..

Daha önce istatistik konusunda da yazdım sanırım.
Benim AVG'ler bir ara 0'a kadar düştü. Ben o dönemde düzenli foruma bilgi giriyordum.
Yani düşüşlerin forumda paylaşımla bir alakası olmadı.

0 iken de hiç recycle yapmadan sadece admine ticket attım ve o gün bugündür AVG 1.60 civarı.

Yani ne recycle ile ne de forumda post yazma ile AVG'ler direkt ilgili değil.
En azından bende öyle oldu.

Bu arada RR'leri salmaya devam ediyorum. Diyeceksinizki AVG 1.60 civarı ise neden salıyorsun.
Neye göre düşüyor neye göre çıkıyor belli olmadığı için. Yarın yine düşebilir.

universitely76

Bekeli hocam, Kayads konusunda 2*2=4 etmiyor bunu hepimiz biliyoruz ve söylediklerimiz tamamen yaşadıklarımıza binaen söylenmiş ifadelerdir..

Sizin yazdıklarınızı da biliyorum diğer arkadaşların da, kendi hesabımı da.. ilk başlangıçta bir havayla bir süre gidiyor refler sonra düşüşler başlıyor, işte bu noktalarda yukarıda kullandığım ifadeyle "şoklamak" gerekiyor.. bu fiil ile hesaplar bir süre sonra toparlıyor.. ve yine belli olmayan bir süreç boyunca böyle devam ediyor..

Forum konusundaki fikirlerim ise.. reflerin ilk havası kaçtıktan sonra avg paylaştığım ilk gün avg fırladı, ki bunu forumda paylaştım.. ardından sonraki süreçte statslarım gecikmeye başladı, akşam saatlerine kaldı.. bu süreçte avg ler aşağı indi.. ben recycle denedim.. bir müddet her gün recycle yaptım ve stats ları da daha güncel vermeye başladım.. sonra avgler düzeldi.. geçenlerde yine bir gün tıklarımı ve stats ı geciktirdim ki o gün yine düştü avg.. ertesi gün resetten hemen sonra yaptım tıklarımı ve yine statsı paylaşınca avg ler yine 1.58 seviyesine geldi..

Sonuç olarak benim hesabımda bugüne kadar stats paylaşımına paralel giden bir avg var.. ve Bilgin'in hesabında da stats paylaşımının bir etkisini merak ettiğim için tavsiye ediyorum.. tabiki kesin çözüm diyemem ama denenmesi gereken bir yol..
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

EgoPay patlak vermiş  :D
EgoPay'dan cashout yapılamıyor.

Ama bence bu KayAds'tan kaynaklı bir durum değil... Sanırım EgoPay'da genel bir sorun var. Herafi Adminide EgoPay scam diye konu yazmıştı  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 15:06:10
EgoPay patlak vermiş  :D
EgoPay'dan cashout yapılamıyor.

Ama bence bu KayAds'tan kaynaklı bir durum değil... Sanırım EgoPay'da genel bir sorun var. Herafi Adminide EgoPay scam diye konu yazmıştı  :D

Arada kendi forumumuzu da okumakta fayda var :P