kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: Fronar - 19 Mart 2015, 17:03:31
Sitenin scam olma gibi bir durumu yok site şuanda saldırı almakta. DDos atılıyor kısaca siteye, koruma kurmuşlar gene de fayda etmemiş. Birisi kapatmayı kafasına koymuş anlaşılan. Sabah açıkken ben gördüm ödemeler kısmında hep today yazıyordu.
Bence Pollyanna'yı oynamanın bir anlamı yok artık. Bunları daha önce de yaşadık gördük. FuseBux'un son zamanlardaki hali ile aynı şeyler yaşanıyor şuan. Koruma dediğiniz CloudFlare zaten önceden de vardı yeni birşey değil, çokta sağlam bir koruma değil zaten...

Sitenin yaşaması emin olun ki sizden daha çok isterim ama görünen köy meselesi. $5 bakiye ile ödeme talebi yapıpta bakım uyarısı alıyorsam sitenin ödeme yaptığı filan yok demektir.

Fronar

Valla benden söylemesi.

az önce çektim:

Ki uzak tarihler değil bunlar, biraz daha şans verilmesi gerektiğine inanıyorum baktık düzelmiyor scama taşınabilir.

Fronar

Alıntı yapılan: ufuko - 19 Mart 2015, 17:08:11
Bence Pollyanna'yı oynamanın bir anlamı yok artık. Bunları daha önce de yaşadık gördük. FuseBux'un son zamanlardaki hali ile aynı şeyler yaşanıyor şuan. Koruma dediğiniz CloudFlare zaten önceden de vardı yeni birşey değil, çokta sağlam bir koruma değil zaten...

Sitenin yaşaması emin olun ki sizden daha çok isterim ama görünen köy meselesi. $5 bakiye ile ödeme talebi yapıpta bakım uyarısı alıyorsam sitenin ödeme yaptığı filan yok demektir.

Siteye cloudflareden ekstra olarak ip koruması kurulmuş bu yoktu.

hakanatik01

scam diyorum varmısın iddaya ? :P
Gördüğün "today" lerede bakmalısın zaten "today" dedikleri o gün o konuya mesaj atıldı anlamında ;) Belkide eski ödemeler içeriğine bakmalısın.ufak ödemeleride bir süre yapmıştı son zamanlarda 5$ büyük ödeme yoktu.
Hoş adminciğimiz proofof payment  sayfasını kaldıramasa ordan daha rahat görürdük :P

Ufuko

@Fronar

Az önce çektim dediğiniz resmin şuanki haliyle alakası bile yok.
Senin resminde Payment Proofs kısmı 135 sayfa gözüküyor, bende 153 sayfa ve en son ödemeler ayın 16'sına ait.
Zaten foruma mesaj yazılamıyor nasıl paylaşım yapacaklar?

[spoiler][/spoiler]

universitely76

Alıntı yapılan: ufuko - 18 Mart 2015, 10:29:56
Bende bu senaryonun olmasını istedim ama Forumun da kapatılması iyice şüphelendirdi. Bu hareketle şuan Payza'dan yığınla dispute yemişlerdir, dönüşü olmaz gbime geliyor  *)
Payza disputelerinden pek etkileneceğini düşünmüyorum ama bu "bakım" modu sürdükçe aslında scam olma yolunca ciddi adımlar atmaya devam ediyorlar.. Kısa sürede yeni bir başlangıç olmazsa geri dönülmesi imkansız yola girmiş olurlar..
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Add Funds'ta Payza uçmuş  :D
Payza'nın PTC disputelerinden pek etkilendiğini sanmıyorum ama niye kaldırmış olabilirler acaba?

Ufuko

Scam'a taşıyorum artık ben bunu, çok bile bekledik... PayPal - BitCoin ekliyoruz diye duyuru koymuşlar, siteyi baştan tasarlıyorlar sanki kaç gündür  :D

(scm)

messli

abi siteye girilmiyo şuan ama sonuna kadr devam edicem :D 101 reklam 98 reklam cikiyo :D israrla devam edicem bakalim :D

illisionist

Alıntı yapılan: messli - 22 Mart 2015, 18:18:40
abi siteye girilmiyo şuan ama sonuna kadr devam edicem :D 101 reklam 98 reklam cikiyo :D israrla devam edicem bakalim :D

hani bizde bir laf vardır; "boşa kürek sallamak" aynen o olur yaptığınız :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."