kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2014, 23:07:14
Yaa forumda PZ kalmadı cidden.
Acil ödeme alıp dağıtmak lazım ama olsa daha bana da lazım önce :)

bir ara 100 doların üstünde payza vardı ne yapsam diye düşünüyordum :)

6il9in

Site scam olmazda emsalleri gibi ilk etapda da olsa kazandırırsa forumda payzadan geçilmeyecek  :D

Bu kezde alıcı çıkmaz  :P  :D

illisionist

geriye dönük yedi sayfayı yeniden okudum ve ortak yatırım grubu olayına ElisaMcCline, Bilgin ve Demre arkadaşımızın ok verdiğini gördüm. Yatırım grubu teklifim hala geçerli arkadaşlar 10 ortak 100 $ yatırım; 72 $ golden üyelik gerisi ref kiralama şeklinde. Yalnız önceki yazımda kişi başı 10 $ demiştim ama payzanın para gönderme kesintileri başlamış; her gelen tutar için %2,5 + $0.25 fee şeklinde dolayısıyla benim hesabıma para göndermek için elinizde 10,50 $ payza olması gerekiyor eğer hesabım yanlış değilse. Bir başka yol; burada şu da yapılabilir (gerçi forumda payza sıkıntısı var ama) bir arkadaşın elinde vardır 100 $ payza, o kişi payzasını bana gönderir 90 $ olarak, gruba katılmak isteyen 9 kişi de mesela PP olarak o payza sahibine ödeme yapar olay hallolur:) burada tek payza hesabından gelecek kesintiyi ben üstlenebilirim! katılmak isteyen arkadaşlar en kısa zamanda bilgi verirse sevinirim :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

paragelsinde

ben paypal yada tl olarak gönderebilirim. 

illisionist

Alıntı yapılan: demre - 27 Kasım 2014, 16:09:21
ben paypal yada tl olarak gönderebilirim. 

elimde payza olsaydı hiç sorun değildi ama bende de hiç payza yok, kendi payımı başka bir siteden çekebileceğim 13-14 $ lık bakiye karşılayabileceğim yani bu durumda bana başka bir işlemci ile para göndermeniz bir işe yaramayacak üzgünüm 
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Önce bir ilgilenen listesi yapalım derim :)
Ben de sıfır PZ durumundayım, hatta bu site için dışarıdan buldum ve 2 cent ile yatırımı kurtarabildim :)

Yeterli ilgi yoksa zaten uğraşmayız, ama 10 kişi toplanabiliyorsa, ben de herkese PZ bulmak için elimden geleni yapacağım.
Söz :)

illisionist

Ben,ElisaMcCline, Bilgin, Demre ve desmond23 toplam 5 kişiyiz şimdilik

ikose

Bende gelecektim ama tüm payzayı bitirdim, Pplıda payza alabilmek için bankaya yolladım ama sonra olmadı..
bende PP bile yok şimdilik  *)  bu nedenle gelemiyorum..
Payza karşılığında banka havalesi yada eft si kabul edeni bulmam lazım..

desmond23

Bende payza bulmaya çalışıyorum :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2014, 16:37:15
Önce bir ilgilenen listesi yapalım derim :)
Ben de sıfır PZ durumundayım, hatta bu site için dışarıdan buldum ve 2 cent ile yatırımı kurtarabildim :)

Yeterli ilgi yoksa zaten uğraşmayız, ama 10 kişi toplanabiliyorsa, ben de herkese PZ bulmak için elimden geleni yapacağım.
Söz :)

+1

Yeterli sayıya ulaşalım arkadaşlar gerekiyorsa payeer den takas yaparım veya buxbery deki pp-pz dengesinide bozabilirim.

Mümkün olduğunca desteklerim..  :)