KayAds İstatistikleri (Stats)

Başlatan 6il9in, 24 Kasım 2014, 02:56:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Avglerimin maşallahı var 300 RR Dün 0 çekmişti bugünde 0 çekmiş..  :D

Ufuko hesabını satmayı düşünüyormusun  :DD

ElisaMcCline

Akşam 17:00 civarına kadar koştur koştur tıklayıp bitiriyor, sonra da yatışa geçiyorlar :)
7-8 saattir tek tık yok, e daha da gelmez heralde :)

26.12.2014 -.- 300RR -.- 469 Clicks -.- 1.56 AVG

6il9in

Gaza Geldim 200 RR recycle yaptım...

Tıklamazlar kayads forumunda o kadar da stats paylaşıyom admin hiç utanmıyorda  (d)  (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Aralık 2014, 04:46:19

Tıklamazlar kayads forumunda o kadar da stats paylaşıyom admin hiç utanmıyorda  (d)  (zopa)

:))

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Aralık 2014, 04:46:19

14$ ı çekseydin daha kârdaydık bea :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hesap yaparken şöyle düşünün;
Recycle yapılan RR ler bazen başka RR leri de tetikliyor. Sıfırcı bir hesapta recycle RR lerinin dışında tıklamaya başlayan her RR de aslında recycle kazancı :)
Hele bir de uzatılabilir aktif RR ler haline gelenler olmuşsa;
o reflerin (giderken düşeceği 0,04 ü de değerlendirirsek) süresi bitene kadar tıkladığı 3 tıktan sonraki her tık net kazanç :)

Benim recycle sonrasında, çok önce bırakmış RR lerden de pek çok tıklamaya başlayan oldu. Ama recycle sonrasınd gelip misafir gibi oturan da var :D

Çok merak ettim recycle sonuçlarını açıkçası :)

ElisaMcCline

Daha RR uzatna sonrasında ilk gün olması dolayısıyla, hemen karar vermek doğru değil ama, merak edip takip etmeyi düşünen varsa ilk bilgi olsun;

Dün uzatma yaptığım bilgisini vermiştim:
Daha günün yarısı oldu, 300RR 474 tıklama yapmış. :y

Şimdi benim için de Bilgin' in recycle sonuçları çok değerli oldu.
Benim de RR ler recycle RR ler ama havuzu değiştirmiş mi admin, onu nmerak ediyorum.
Yani bu uzatılan RR ler bir süre sonra bırakırsa ne yapacağım, şimdiden seçenekleri masaya koymak lazım.

Eneee  (prt) mesajı yazana kadar tıksayısı 485 olmuş :D
Toprağa mı bakıyor la bu RR ler :D gidişatı çok şaibeli geldi bak şimdi :D bırak bu saati, aldığım en iyi avg  *) *) *) :))

6il9in

6il9in

Bende bilgi vereyim.. 275 tık olmuş. 3 gün sonra bitecek paketteki RR lerden (0 cı RR  (d) ) biri 4 tık yapmış. Bu dün de tıklamıştı. Zaten dün 300 RR den 4 tık almıştım  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Aralık 2014, 14:08:22
:D Fazla sevinmeyin bence  :P  :D

Walla benim bozuk RR lerle toparlayana kadar 28$ lık recycle yaptığımı düşünürsek,
300 RR yi hala düşürmeden idare ediyor olmam bile mucize gibi birşey zaten :D
O yüzden bırak da sevineyim azıcık :D

Size göre fazladan 28$ harcamak zorunda kaldım, adminin filtresinin kurbanı olduk sanırım, değişimde araya sıkışmışlar geldi heralde bana :P