kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 15 Aralık 2014, 17:55:12
Bu gün bunama belirtilerim başladı, bu gruba girdiğimi hiiiiççç hatırlamıyorum  ???
Listede adım var.. Yanlış yazılmıştır diye önce hesaplarımı kontrol ettim para bile göndermişim  :DD

Senin adına ben göndermiştim. Bana borcun var. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

illisionist  :) istatististikleri normal takip ettiğimiz bu sayfaya koyarsa ben kendi adıma çok memnun kalacağım, sürekli ilk sayfaya neden gidiyoruz :)yahu insanı niye yoruyorsunuz , dimi ama :)

abcb

Bu gün bunama belirtilerim başladı, bu gruba girdiğimi hiiiiççç hatırlamıyorum  ???
Listede adım var.. Yanlış yazılmıştır diye önce hesaplarımı kontrol ettim para bile göndermişim  :DD

:DD Ciğer köşem benim  -:))
Dağılın Nükhet'im geliyor  8) :g

illisionist

:)

Alıntı yapılan: nükhet - 15 Aralık 2014, 19:00:23
illisionist  :) istatististikleri normal takip ettiğimiz bu sayfaya koyarsa ben kendi adıma çok memnun kalacağım, sürekli ilk sayfaya neden gidiyoruz :)yahu insanı niye yoruyorsunuz , dimi ama :)

bir öneridir olabilir, buraya da koyabilirim sorun değil :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

ilk sayfada gerekli bilgi güncellemesi yapıldı
5 $ Payza + 16 $ MB olmak üzere 21 $'a 100 RR alımı daha yapıldı, toplam 400 RR ile yola devam ediyoruz.
son ref alımı sonrası 21.12.2014 saat 09:58'de MB 44.34 $ (Kendi tıklarım, DR ve RR'ler dahil)
ref istatistiklerimiz;
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

enderege

Bilgi ve ilgi için teşekkürler illisionist. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

400 refle ilk gün istatistiği;

illisionist

illisionist

400 ref sonrası dibe vurduk aşağıda son haftanın ref istatistiği var, kayads istatistik bölümündeki sözü edilen reflerin 18-19-20-21 tıklama yapıp durması olayı söz konusu, yatırım grubundaki arkadaşlardan öneri bekliyorum ne yapalım, yolumuza nasıl devam edelim?

ElisaMcCline

Ben aynı sorunu admine yazdım, bana recycle önerdi. Zaten 1 gün önce kendim yapmıştım, 1 gün sonra da adminin gazıyla yaptım.
300 RR nin 200 ü recycle oldu ve foruma da yazmaya eş zamanlı başlayınca şu anda bende herşey güzel :)

İlk paketin süresi az ise salabilirsin, diğerlerinden 100RR recycle ile başlanabilir bence.