kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Bence devam edilmeli, eğer yeni alacaklarımızda sıfır çekerse Admine ticket atarak bildirilmeli.

enderege

RR ler sıfırlandı ise yeniden 100 lük paket halindealınıp ve gidişata göre her hafta yine 100 RR alarak devam edilebilir.

Şans bence dönecektir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

Alıntı yapılan: enderege - 21 Ocak 2015, 23:59:33
RR ler sıfırlandı ise yeniden 100 lük paket halindealınıp ve gidişata göre her hafta yine 100 RR alarak devam edilebilir.

Şans bence dönecektir.

Ahh buna bir inanabilsem  (zopa)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Ben oyumu çoğunluktn yana kullanıyorum.
Açıkçası RR lerin çalışması/durması tam olarak neye bağlı çok belli değil.

Örneğin, benim RR ler tekrar durma noktasına gelirse, tekrar aynı çabayı göstermeyeceğime eminim.  Yatırımı çıkardım/çıkarmadım, parayı çeker arkama bile bakmam :)
Bu yüzden, devam kararında illisionist in bunu isteyip istemediği hepsinden daha önemli.
- Hergün 3-5 forum mesajı gerekiyor gibi.
- Sıkıntı olursa adminle iletişime geçmek ve peşini bırakmamak da etkili oluyor.
- Bence her gün en az birkaç farklı zamanda RR sayfasına girip birkaç sayfa dolaşmak da işe yarıyor olabilir. (autorecycle)

Yani grup liderine biraz angaryası var bence. Bu yüzden bunu da düşünerek devam edilmeli.

illisionist

4 arkadaş görüş bildirmiş, teşekkürler! ElisaMcCline hocam ben işe yarayacağını bilsem her şeyi yapmaya hazırım!
Diğer grup üyeleri lütfen oylamaya katılır mısınız!!!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

processor

Ben 2. seçenekten yanayım....

hakanatik01

yazdığın altta kalıyor olabilir paid+digadz çok yer kaplıyor bazen ,yukarı çıksın :P Ben grupta değlim görüşüm yok :P

sopcastsports

Bence de tekrar deneyip 100RR ile yeni başlangıç yapmak mantıklı. Ama EMC hocamın da dediği gibi benim de gözlediğim angarya iş gerektiriyor. Hatta Admin'e illallah dedittirip AVG düzelebilir. Uğraşmayı gözün kesiyorsa devam :)

bekeli

Ben bu grupta olduğumu unutmuşum :D

@illisionist, nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.
Kendini yorma.
Çoğunluğa uyarım.

Ben de RR'leri saldım sayılır (son 100'lüğün 2 günü kaldı).
DR'lerle devam ediyorum.