kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

forum ban'ınma kayads'ın cevabı;

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

aynı seneryo tekrarlanıyor, RR'ler 20-21 tık seviyesine geldi ve yine durmaya başladılar  (d) bu siteyi ben adam edemeyeceğim  :(

Ufuko

Al oku der gibi o ne öyle. Bari hangi maddeden işlem gördüğünü söyleselermiş  *)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 07 Şubat 2015, 09:31:27
aynı seneryo tekrarlanıyor, RR'ler 20-21 tık seviyesine geldi ve yine durmaya başladılar  (d) bu siteyi ben adam edemeyeceğim  :(

Bu yüzden uğraşmayacaksan hiç girme demiştim illisionist.
Kimsenin ne dediği önemli değil. Buna sen karar verebilirsin ve uğraştırabilir demiştim.
RR kiralamak dışında birşey yapmadın ki daha :D

20-21 seviyesine gelip bırakan reflerinin bilgisini, hem yazılı hem de ekran görüntüsüyle admin ile paylaş.
Sana muhtemelen, 1 avg ile bile kazanıyorsun zaten, avg lerin yukarda gibi bir cevapla dönecek.
Konunun avg olmadığını, isterse şu anda 25 avg olsun, reflerin hiçbirinin kendi maliyetini çıkartmıyor olduğunu bu durumda 1 ya da 5 avg de olsa, kazançtan bahsedilemeyeceğini anlatmalısın.
O refi, ellemeden bırakıp uzatırsan bir daha tıklamayacak, autorecycle ile gelen RR ler zaten pasif, salarsan sana maliyeti 0,24, recycle edersen 0,27 ye geliyor.
maksimum 21 tıklama yapan RR sana nasıl kazanç sağlar, bunu sormalısın. Önerin varsa yapayım diye sor gerekiyorsa.

Bu senaryo tek ticket ile ortaya çıkmıyor tabii ki. Birkaç ticket sonunda adam gibi karşılık alabilmiştim.
Karşısında avg ye tav olmayıp, RR lerini inceleyen ve hesap yapabilen birinin olduğunu göstermen gerekiyor.

illisionist

hocam o zaman tüm bu dediklerinizi içeren bir ticket hazırlayabilir misin bana (ben de yeterli ingilizce yok malesef), hatta daha önce de bu durumu yaşadığımı ve bu nednele o RR'leri saldığımı ve yeniden RR kiraladığımı belirtelim, öyle konuyu uzatarak vakit kaybetmeyelim 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 08 Şubat 2015, 02:45:47
hocam o zaman tüm bu dediklerinizi içeren bir ticket hazırlayabilir misin bana (ben de yeterli ingilizce yok malesef), hatta daha önce de bu durumu yaşadığımı ve bu nednele o RR'leri saldığımı ve yeniden RR kiraladığımı belirtelim, öyle konuyu uzatarak vakit kaybetmeyelim 

Tek bir yazışmada tüm bunların halledilmesi mümkün değil ki ? ???

Ne yazmak istiyorsan bana PM le gönder ben çevireyim.

illisionist

yarın yazayım hocam, sağolun

illisionist

çok yoğun geçen bir iş haftası nedeniyle ne ElisaMcCline hocam ile irtibat kurabildim ne de site adminine mesaj atabildim, bu saatten sonra da bir faydası olmaz zaten! RR ler son bir haftadır 0 çektiler yine, anlıyacağınız bu paketten de zarar yazdık, önümüzdeki günlerde de yoğun bir iş temposu beni bekliyor! gerek iş yoğunluğum gerekse bu siteden fazlasıyla soğumam nedeniyle (birçok arkadaş sitenin sorunlarını biliyor zaten) bundan sonra sadece DR ve kendi tıklarımla yola devam etme düşüncesindeyim. Payza hesabındaki 77,39$ ve Paypal hesabındaki 6$'ın da dağıtımını yapacağım. Burada yatırım grubunu sonlandırıyorum demiyorum, zaman içinde kazandıklarımı ara ara hesabıma çekip en son 30 Kasım 2015'de bu siteden tüm kazanılanı yine herkese pay edeceğim. Üzgünüm Arkadaşlar, bu benim ilk yatırım grubu çalışmamdı, bana güvendiniz ve destek verdiniz ama olmadı  :(
payza ihtiyacı olan bir arkadaş varsa 77,39 $ PP ile takas yapalım, yatırım grubuna katılan arkadaşlar kullanıcı adlarını ve PP adreslerini bana PM atarsa hesaplarına kişi başına düşen payları göndereyim, Payza PP takasından sonra...

nukhet

Eline , emeğine, yüreğine sağlık olsun  illisionist, canın sağolsun çokta takma bence, olmadıysa olmadı, herkese geçmiş olsun der geçeriz, nolcekki :)