kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

illisionist

payza kasasındaki kalan parayı da HeadSh0t arkadaşımızla takas ettik, sabahtan unuttuğum 10 $' da ekleyerek grup üyelerinin hesaplarına 2,51 $ da gönderdim, lütfen kontrol edin arkadaşlar!

@ikose
@desmond23
@barahir
@bilgin
@tamtam52
@demre
@ufuko
@processor
@bekeli
@nükhet
@enderege
@universitely76
@volkanaydinli
@ElisaMcCline
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Ufuko

$2,51 + $1,70 gelmiş, teşekkürler  (spk)

illisionist

Çok heyecanla ve çok telaşla (payza yüzünden)  başladığımız kayads yatırım gurubunu kayads sitesinin malum durumu nedeniyle son veriyorum arkadaşlar. Biraz karışıkta olsa kişi başı 7,50 $ payla başladığımız yatırım grubu için 3 seferde gönderdiğim pay ile kişi başı toplam 5,15 $ ödeme yapmış oldum, yani kişi başı 2,35 $ zarar ettik bu işten! Kazanmak ve kazandırmak için başlamıştım bu işe ama olmadı; Hakkınızı Helal Edin arkadaşlar
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

$2,51 + $1,70 gelmiş, teşekkür ediyorum eline sağlık..
ama sormadan edemiycem fazla gönderim oldu sankiii  *)
29kasa 10 da değişim 39$
39/17 = 2,24 yapıyor @İllisionist...

bu arada tabikide helal olsun.. yüreğine sağlık  ;)

illisionist

Alıntı yapılan: ikose - 21 Mart 2015, 13:53:56
$2,51 + $1,70 gelmiş, teşekkür ediyorum eline sağlık..
ama sormadan edemiycem fazla gönderim oldu sankiii  *)
29kasa 10 da değişim 39$
39/17 = 2,24 yapıyor @İllisionist...

bu arada tabikide helal olsun.. yüreğine sağlık  ;)

81,47 $ payza + 6 $ PP vardı toplam 87,47 $ ediyor /17 =5,145 ediyor yanlış yok ikose :)

hakanatik01

VAllahi grupu yönetmek zor tüm işi başkanlar yapıyor ,grup kurmak kolay yoksa her site için kurulabilir pek akıl karı değil :P Yapanlara helal olsun :)

illisionist

ayrıca strenergy arkadaşımız yanılmıyorsam askerdeydi, kendisine PM attım cevap verdiğinde onun payını da hesabına göndereceğim

processor

Teşekkürler. Emeğine sağlık. Sorun değil alışığız biz  :P

sopcastsports

Tekrar teşekkürler, eline ve emeğine sağlık. Her zaman kazanacak değiliz, helali hoş olsun :)