kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Aralık 2014, 22:57:28
:)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/kayads-yatirim-grubu/msg217295/#msg217295

Olmayan birşey hakkında bir cevap bekliyorsun sanırım :)
Zaten öyle birşey yok, şartlar oluşursa da değerlendiririz tabii ki :)

sürekli 2.inci grup lafı geçiyo da onun için dedim  *)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 01 Aralık 2014, 23:17:45
Bilgi amaçlı ref istatistiklerini ilk konuda ekledim

:) :y

Aslında, kimden ne kadar PZ / PP geldi bilgisini ilk konudaki listeye ekleyebilirsen iyi olur sanırım :)
PZ daha gerekmeyecekse, belki bazı arkadaşlardan PP olarak da alınabilir. Gerekirse sen takasa girersin eldeki PP ile :)
Gerekmezse de dağıtırken o kısmını PP olarak dağıtabilirsin.
Fikir sadece.  Ama önce bir durumu görelim tabii ki :)

Alıntı yapılan: rota26 - 01 Aralık 2014, 23:26:03
sürekli 2.inci grup lafı geçiyo da onun için dedim  *)

Sen de haklısın :)

Bahsettiğim gibi, zaten şartlar oluşmuyor şu anda :)

illisionist

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Aralık 2014, 23:46:31
:) :y

Aslında, kimden ne kadar PZ / PP geldi bilgisini ilk konudaki listeye ekleyebilirsen iyi olur sanırım :)
PZ daha gerekmeyecekse, belki bazı arkadaşlardan PP olarak da alınabilir. Gerekirse sen takasa girersin eldeki PP ile :)
Gerekmezse de dağıtırken o kısmını PP olarak dağıtabilirsin.

Payza gönderisi yapanların detaylarını ilk mesajda belirttim, PP ödemesi yapan yok, olsa da ben de Payza yok, dolayısıyla olayın anlamı yok  :P
şimdi şunu konuşalım; kişi başı 10 $'dan 160 $ tamamlamaya mı çalışalım (birçok kişide payza yok, ben dahil) yoksa bir esneklik sağlayıp toplanan parayı (kesintiler dahil) 16 pay yapıp, gönderi yapan arkadaşlara ödememe mi yapalım borçlulardan toplayarak? (Bu kısım PP PP ile olabilir)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Aralık 2014, 00:20:24
Payza gönderisi yapanların detaylarını ilk mesajda belirttim, PP ödemesi yapan yok, olsa da ben de Payza yok, dolayısıyla olayın anlamı yok  :P
şimdi şunu konuşalım; kişi başı 10 $'dan 160 $ tamamlamaya mı çalışalım (birçok kişide payza yok, ben dahil) yoksa bir esneklik sağlayıp toplanan parayı (kesintiler dahil) 16 pay yapıp, gönderi yapan arkadaşlara ödememe mi yapalım borçlulardan toplayarak? (Bu kısım PP PP ile olabilir)

Ben listede yanlarına yazarsın diye düşünüp aradım durdumm yahu, sayfa altındaymış :)

5$ + 5$ gönderen oldu diye düşünmüştüm, o yüzden PP yi karışırdım :) Sadece PZ gönderdiler o zaman OK :)

Bir gereklilik için bir parça fazla olması şart. Nasıl devam edecek bilemeyiz. En azından 120 ye tamamlayıp, 16 kişi için adam başı 7.5 gibi düşünebiliriz.
Ona göre de kim kime ne gönderecek çıkartılabilir.
Diğer arkadaşların da fikrini alalım tabii ki :)

Bir de hesapta 100RR 25$ gördüm ama, 20$ değil miydi, içeri atarken fazladan mı atıldı dursun diye,
Sonradan RR fiyatı mı değişti, onu anlamadım :)

illisionist

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Aralık 2014, 00:36:16
Ben listede yanlarına yazarsın diye düşünüp aradım durdumm yahu, sayfa altındaymış :)

5$ + 5$ gönderen oldu diye düşünmüştüm, o yüzden PP yi karışırdım :) Sadece PZ gönderdiler o zaman OK :)

Bir gereklilik için bir parça fazla olması şart. Nasıl devam edecek bilemeyiz. En azından 120 ye tamamlayıp, 16 kişi için adam başı 7.5 gibi düşünebiliriz.
Ona göre de kim kime ne gönderecek çıkartılabilir.
Diğer arkadaşların da fikrini alalım tabii ki :)

Bir de hesapta 100RR 25$ gördüm ama, 20$ değil miydi, içeri atarken fazladan mı atıldı dursun diye,
Sonradan RR fiyatı mı değişti, onu anlamadım :)

7,50 $ bu payza yokluğunda bence de makul, 25 $'a gelince 5 $ Rental Balance'ta duruyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Aralık 2014, 00:46:01
7,50 $ bu payza yokluğunda bence de makul, 25 $'a gelince 5 $ Rental Balance'ta duruyor

:y ama muhtemelen yetmyecek, o küsüratı ya da geriye kalanı da bir an önce tamamlayıp, 5$ daha atmak gerekecek, minimum 5$ çinki transfer limiti :)

OK, 7.5 konusu için herkesten yorum/bilgi alalım o azaman :)
Yanlız hesap cidden karışacak :)

illisionist

payza hesabında 120 $ net olması için bir arkadaş 18,36 $ net olacak şekilde bana para gönderirse Payza kesintileri dahil toplam oluşan rakamı 16'ya böleriz sorun hallolur o zaman :) sonrasında tüm katılımcılar bana PP olarak payları gönderir ben de Payza ödemesi yapanlara gönderirim yaparım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Aralık 2014, 01:30:37
payza hesabında 120 $ net olması için bir arkadaş 18,36 $ net olacak şekilde bana para gönderirse Payza kesintileri dahil toplam oluşan rakamı 16'ya böleriz sorun hallolur o zaman :) sonrasında tüm katılımcılar bana PP olarak payları gönderir ben de Payza ödemesi yapanlara gönderirim yaparım

Tam tersi yapmamız lazım, eksik kasadan çıkacak, yani feeleri kasa kabul edecek, yoksa küsüratlardan çıkılmaz.
Kasadaki toplam rakamı göstermek için tamam düş fee leri ama herkese küsürat yüklememelisin. O hesaba girilmez.

Bu tablo tamam, kasada bu var ok:

[spoiler] [/spoiler]

Ama dağıtım için bu listeden, kimin adına kaç para gönderildi onu da bilmeliyizi alttaki listeyi kontrol edip, eksik varsa tamamlayabilir misin.

Örneğin headshot kendi adına 10 benim adıma 40 gönderdi. Küsüratlara dalma. Zaten onlar kasada.
Yine örneğin, tamtam 1 hisse gönderdi kendisi tamamlanmış 10$ diyeceğiz
Enderege kendisi ve tamtam ile 1 hisseyi tamamlamış. 10$ diyeceğiz.

Hatta düzeltme/değişiklik varsa, bundan sonrasını PM le de halledebiliriz. İyice karıştı konu. Ama dayanamadım çıkarttım birşeyler, herkes görsün.
Hatalı hesap yapmış olmayayım, bir kontrol edin. Ayrıca herkes de durumu görmüş olsun.

[spoiler]

Borçlu ve alacaklı kelimeleri pek sevdiğim kelimeler değil ama mecburen bunları kullanmak durumunda kaldım.
Lütfen idare edin. Yazarken ben de rahatsız olarak yazdım ama daha rahat anlaşılacak kelimeler bulamadım.
Aslen aramızda borç ve/veya alacak yok. PZ olmaması sebebiyle yerdeğiştirmeler/takaslar var.

01- İllisionist --------------> 7,5$ borçlu
02- ElisaMcCline ----------> 40$ -----> 32,5$ alacaklı
03- Bilgin  ------------------>  28$ -----> 20,5$ alacaklı (1$ PZ kasaya + 1$ PP enderegeye gönderecek 30$ a tamamlanacak, alacak da 22.5 olacak)
04- Demre -----------------> 7,5$ borçlu
05- Desmond23 ----------> 7,5$ borçlu
06- İkose ------------------> 7,5$ borçlu
07- HeadSh0t -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
08- Universitely76 --------> 7,5$ borçlu
09- Bekeli ------------------> 7,5$ borçlu
10- Enderege -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
11- Nükhet ----------------> 5$ -----> 2,5$ borçlu
12- Strenergy -------------> 7,5$ borçlu
13- sopcastsports -------> 7,5$ borçlu
14- volkanaydinli ---------> 7,5$ borçlu
15- Tamtam52 ------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
16- processor -------------> 7,5$ borçlu

Üyeler kendi arasında (kasayı karıştırmadan)

77.5 $ borçlu / 60.5 alacaklı  --> Borçlular borçlarını ödediğinde önce üyelerin alacaklılarını kapatacaklar, geri kalanlar da (17$) kasaya gidecek:y

Arkadaşlar sizler de bir kontrol edin lütfen, hesap hatası olmasın. Bu saatte iş bitsin diye acele ettim.
İllisionist: eksik transfer bilgisi varsa lütfen bilgi ver, bitsin şu hesap :)
[/spoiler]

desmond23

Alacaklı olan kişiye banka ödemesi yapsam olurmu? Paidverts ten payzayı ayarlarım dedim. Site bakıma girdi :)

bekeli

Ben alacaklılardan Elisa hocaya 7.5 dolar göndereyim olmaz mı ???