Clicksia Ödemeleri (SCAM)

Başlatan netricia, 23 Aralık 2011, 21:46:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

netricia

arkadaslar duzeltme yapayim kiralik ref. degil satin alabiliyoruz ucreti 1 dolar o da her zaman olmuyor sitede admin belli zamanlarda koyuyor. 5 dolarada 50 kredi alabiliyoruz refler tiklamadigi zaman degistirebilmek icin ben hic almadim :) onun disinda sadece satin aldigim degil direk reflerimde vardi :) ayrica arkadasin dedigi dogru ref satin alindiginda omur boyu bizde oluyor evet clicksia odeme yapiyor guzel ama kazanmak iskence...

alperen

Alıntı yapılan: netricia - 24 Aralık 2011, 05:11:47
arkadaslar duzeltme yapayim kiralik ref. degil satin alabiliyoruz ucreti 1 dolar o da her zaman olmuyor sitede admin belli zamanlarda koyuyor. 5 dolarada 50 kredi alabiliyoruz refler tiklamadigi zaman degistirebilmek icin ben hic almadim :) onun disinda sadece satin aldigim degil direk reflerimde vardi :) ayrica arkadasin dedigi dogru ref satin alindiginda omur boyu bizde oluyor evet clicksia odeme yapiyor guzel ama kazanmak iskence...
Bencede onun yerine başka bi sitede şans denemek daha mantıklı bence ama herkezin tercihi farklı olabilir tabiki:) benim bu 2 haftada kazancım 4 dolar bunun içinde tıklama var görevler var 6 tane satın alınmış ref var 3 tane normal ref var. Yatırdığımda 11 dolar=)  ödemeyi ilk geçen günlerde aldım 7. gün ödediler.

alperen

iki ödeme aldım hayırlısı:)

alperen

buda ilk ödemeydi:)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

alperen

universitely76

Hayırlı olsun alperen, toplamda 4$ Clicksia için iyi para :)
Şu sıra imzasız'ım...

alperen

11 dolarlık yatırıma 4 dolar:(