İkose AdPrize & bilqin Grid v2

Başlatan 6il9in, 30 Kasım 2014, 19:16:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

Sansli sayilar dokuldu :) ama fazla katilim yok gibi mesajlarin ardarda gitmesinden korkuyorum :)

6il9in

Alıntı yapılan: orcanto - 05 Aralık 2014, 00:18:43
Sansli sayilar dokuldu :) ama fazla katilim yok gibi mesajlarin ardarda gitmesinden korkuyorum :)

iyi ya  ($$) bana kalır  :P  :D

orcanto

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Aralık 2014, 00:21:54
iyi ya  ($$) bana kalır  :P  :D

Sonuclar ne zaman aciklanir :p acaba atsammi mesaj atan olmusmudurki

hakanatik01

Başka bir formülü yokmu bu işin ? ben senle muhattap olmam ne mesaj atıcam :PP :D buraya yazalım :P rakamları sen elisa hocaya söyle o rakamı kim yazdıysa onlara verek ödülleri ,sıradan gidelim kime denk gelirse artık :P
1,2,Booom gibi :P hergün herkesin 3-4 yazma hakkı olsun işte ne bileyim :D mesaj zor sana tıkla mesaj at ooooo :D

rota26

sayıları söylüyom 5, 55, 99 , 15, 68

abcb

Okose  :)) Modcuğumun oğlu  8) telefonda halledelim biz bu sayı işini  8)
Hoşbeşlerin kolisi hazır  ($$)

6il9in

Arkadaşlar 5 tane tahmin ettiğiniz sayıyı gün içinde bir kez yollayabiliyorsunuz ikinci 5 tahöin ettiğiniz sayıyı yollamayınız değerlendirmiyeceğim. Günlük 5 sayınızı tek pm ile bildiriniz.

Rota tahminler bu sayfadan değil pm le yapılıyor. Pm atmadığın sürece değerlendirmeyeceğim  :D

bilgin1490

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Aralık 2014, 12:30:06
Arkadaşlar 5 tane tahmin ettiğiniz sayıyı gün içinde bir kez yollayabiliyorsunuz ikinci 5 tahöin ettiğiniz sayıyı yollamayınız değerlendirmiyeceğim. Günlük 5 sayınızı tek pm ile bildiriniz.

Rota tahminler bu sayfadan değil pm le yapılıyor. Pm atmadığın sürece değerlendirmeyeceğim  :D

pm sayısı tutturmada 4 hak vardı ya , ben o yüzden hepsine sayı yazmayı düşünüyordum :D
ki zaten ikinci mesajda da sayı tahmini yaptım  :PP
3. ve 4. mesajımda ne yazıcam ben sana :D çok tanımıyorum da çoluk çocuk, hal hatır falan sorayım bari  :DD

6il9in

Sevgili adaşım istediğini yazabilirsin.. ilk pm ini dikkate aldım sayılar için zaten  :) kural gereği

Çoluk çocuk ta iyi  :D

Zamanla foruma alışırsın ve bir aile olduğumuzu fark edebilirsin..

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 05 Aralık 2014, 01:04:39
Okose  :)) Modcuğumun oğlu  8) telefonda halledelim biz bu sayı işini  8)
Hoşbeşlerin kolisi hazır  ($$)
Çok eğlendim haaa , Okose duysaaaa tlf. elinde gezerdi vallaaa :))
Teyzesi ben dün her ihtimale karşı Hoşbeş aldım yedirdim yalnız :g