(güncelleme) Yeni Moderatörümüz: YingYang

Başlatan AnilK, 24 Aralık 2011, 03:54:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bir üzücü gün daha  :S
Tüm yardımlar vede verdiğiniz emekler için teşekür ederiz YingYang  (a)
ama hala burada olacağını bilmek güzel  :y

bekeli

Haydaaa  :(
Ne oluyor yahu  :S

Üzüldü bak şimdi. Verdiğiniz emekler için teşekkür ederim ben de. Bırakmayın bu güzel forumu ve arkadaşlarınızı.

gokovic

:'( :'(

Yapmayın hocam. Bütün emekler ve destekler için teşekkürler.
Umarım temelli bi bırakma değildir.

ElisaMcCline

Vakit elverdiği sürece aramızda olmaya devam edecektir yingyang hoca :)
Daha önemli görevler kendisini bekler :)

Neyse ben daha fazla uzatmayayım, kendisi bu bilgileri gördüğünde gerekli görürse bilgi verecektir :)

Tüm emekleriniz için teşekkürler hocam :)

nouma26

Tum emekleriniz icin tesekkurler hocam.istemesek de gerekli bir nedeni oldugundan saygiyla karsilamamiz lazim.

FilmsizKalma

Ayrılığın geçici olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı olsun  :-[

enderege

YingYang hocam bizi uzun süre bir başımıza bırakmaz inancındayım. En kısa sürede tekrar aramızda görmeyi dört gözle bekliyor olacağım. Yoksa Bursa ekonomisi çöker valla.  :D

Millet şuana kadar yaptığı hizmete teşekkür etmiş. Bende  teşekkür ederim. Hatta bundan sonra yapacakları içinde peşinen teşekkür ederim.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

hayırlı olsun hertürlü destek ve emeğiniz için teşekkürler; :y :y görüşmek üzere hemşom :)

Sevgili arkadaşlarım modluğu bırakmak demek forumdan gidiyoruz demek değil yahu öylemi algılanıyor anlayamıyorum :) bazı arkadaşlarımda mail atıp soruyor herhangi bir problem şubu yok bunu bilmenizi isterim, şahsım adına forumuda sizleride seviyorum :) Bu forumun diğerlerinden belkide en önemli farkı herbiriniz/herbirimiz mod mantığında haraket ediyoruz modluk sadece bir renk :)

En zor görevinizde başarılar  :)

tolgacan86

YingYang hocam, önümüzdeki süreçte size kolaylıklar diliyorum, umarım herşey istediğiniz arzu ettiğiniz gibi olur. En kısa sürede yeniden aktif bir şekilde görüşmek üzere :)

arnutwowew

yingyang hocam en son anlattığın task anlatımına bayılmıştım  emeğin için teşekkürler.